Plotki, ploteczki, plotunie, a oprócz nich najnowsze wiadomości zza granicy, dyskusje o przyszłości kraju, ogłoszenia... Po prostu nasza codzienność. Cóż więcej można powiedzieć? Wejdź i przekonaj się czym żyje Voxland!
Ale co, że ja? Ogarnianie X??? Nie wiem czy jestem kompetentną osobą. :D
Nie nie, nie ogarnianie. Bycie ambasadorem mikro :)
Ja miałbym być ambasadorem mikronacji? Wolne żarty, przecież ja się na tym nie znam. Mikronacje to przystanek będący nadzieją na lepsze jutro. :)
Oj nie bądźcie tacy skromni Herr Oberhaupt, macie gadane i to jest własnie to czego nam trzeba ;)
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland
Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Femme Mystere pisze: 04 paź 2023, 14:44
I znowu kobiety molestują Oberhaupta :D
Ten to dopiero ma powodzenie
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Henryk Ziemiański pisze: 12 paź 2023, 08:27
Mikronacyjny Twitter nie byłby złym pomysłem.
Już coś się działa w jego kierunku, ale więcej szczegółów kiedy indziej. Ostatnie poprawki, dopolerowania...