Ostatni post z poprzedniej strony:
Może powoli nadchodzi czas na stworzenie "grupy zadaniowej" na discordzie czy gdzieś, tak do 10 osób (żeby nie zrobił się burdel) zainteresowanych działaniem w tym temacie. Zacząć od burzy mózgów, pomysłów, sprawdzonych sposobów dotarcia itp. itd., a po tygodniach szlifowania wziąć się za powolne realizowanie. Jedyna kwestia to kto miałby to robić.Wspólny mikronacyjny Twitter rozwiązaniem dla reklamy?
- Pavel van der Gibson • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Re: Wspólny mikronacyjny Twitter rozwiązaniem dla reklamy?
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Trener drużyny piłkarskiej Sarmackiej Akademii Nauk
- Femme Mystere
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Myślę, że co najmniej po 1 przedstawicielu z zainteresowanej udziałem mikro.
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Dokładnie, ale też i osoby, które mają takie chęci/zdolności. Na pewno bym widziała Ciebie Femme Mystere, nie mogę oznaczyć, ale Trotylkę (świeże spojrzenie na mikro, może coś nam umyka?), myślałam o Fatima Chojnacka (notki dyplomatyczne z wieściami + przeczesywanie nowin = super robota), Damiano Windsachen jeśli serio wiesz, że mógłbyś, Pavel van der Gibson (sarmackie sociale jak rozumiem???). No i tak, jak ktoś się zgłosiFemme Mystere pisze: 30 wrz 2023, 16:18 Myślę, że co najmniej po 1 przedstawicielu z zainteresowanej udziałem mikro.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Pavel van der Gibson • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Dokładnie tak, Sarmackie sociale, twitter i Facebook. Był Instagram, ale mi zabrakło pomysłów xd
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
- Fatima Chojnacka • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Zostałam oznaczona więc się odezwę..
Jeśli mogę dołożyć cegiełkę od siebie to chętnie mogę pomóc właśnie w kwestii przekazywania aktualnych wydarzeń. Właśnie jakby każda osoba była za coś odpowiedzialna, to będzie dużo wygodniej i lżej niż jakby wszystko miała ogarnąć jedna osoba.
Co prawda ja się aż tak nie znam ale prowadziło się prywatnego Instagrama, zna się też te różne apki itp. i siedzi się dużo w internetach więc może jakoś wspomogę "małym doświadczeniem". Generalnie jestem za inicjatywą i myślę, że warto wspólnie spróbować. :)
Jeśli mogę dołożyć cegiełkę od siebie to chętnie mogę pomóc właśnie w kwestii przekazywania aktualnych wydarzeń. Właśnie jakby każda osoba była za coś odpowiedzialna, to będzie dużo wygodniej i lżej niż jakby wszystko miała ogarnąć jedna osoba.
Co prawda ja się aż tak nie znam ale prowadziło się prywatnego Instagrama, zna się też te różne apki itp. i siedzi się dużo w internetach więc może jakoś wspomogę "małym doświadczeniem". Generalnie jestem za inicjatywą i myślę, że warto wspólnie spróbować. :)
-
Przynależności
ODZNACZENIA
No to myślę, że można powoli mówić o tworzeniu jakiegoś zespołu. Ja ze swojej strony mogę dać organizację bo kalendarze, taski, ustawianie tego wszystkiego (no zboczenie z reala, że wszystko musi być uporządkowane) to ogarniam + no tak jak mówiłam bycie tą ambasador. A jeśli Heinz-Werner Grüner by jeszcze zechciał pełnić taką rolę to już w ogóle super. Ale no, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, chce się zgłosić to śmiało zapraszam do odezwania się :). A zespół - postaram się ogarnąć nam na Discordzie dzisiaj taki zespół albo serwer + właśnie w jakiejś darmowej apce do tasków wspólną grupę projektową.

- Femme Mystere
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Świetnie. Wreszcie jakieś konkretne pomysły na ogarnięcie tematu :) To czekam na info na discordzie.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Ale co, że ja? Ogarnianie X??? Nie wiem czy jestem kompetentną osobą. :DAnastasia Windsachen pisze: 30 wrz 2023, 17:01 No to myślę, że można powoli mówić o tworzeniu jakiegoś zespołu. Ja ze swojej strony mogę dać organizację bo kalendarze, taski, ustawianie tego wszystkiego (no zboczenie z reala, że wszystko musi być uporządkowane) to ogarniam + no tak jak mówiłam bycie tą ambasador. A jeśli @Heinz-Werner Grüner by jeszcze zechciał pełnić taką rolę to już w ogóle super. Ale no, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, chce się zgłosić to śmiało zapraszam do odezwania się :). A zespół - postaram się ogarnąć nam na Discordzie dzisiaj taki zespół albo serwer + właśnie w jakiejś darmowej apce do tasków wspólną grupę projektową.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
OBERHAUPT EDELWEISS
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Nie nie, nie ogarnianie. Bycie ambasadorem mikro :)Heinz-Werner Grüner pisze: 01 paź 2023, 20:07Ale co, że ja? Ogarnianie X??? Nie wiem czy jestem kompetentną osobą. :DAnastasia Windsachen pisze: 30 wrz 2023, 17:01 No to myślę, że można powoli mówić o tworzeniu jakiegoś zespołu. Ja ze swojej strony mogę dać organizację bo kalendarze, taski, ustawianie tego wszystkiego (no zboczenie z reala, że wszystko musi być uporządkowane) to ogarniam + no tak jak mówiłam bycie tą ambasador. A jeśli @Heinz-Werner Grüner by jeszcze zechciał pełnić taką rolę to już w ogóle super. Ale no, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, chce się zgłosić to śmiało zapraszam do odezwania się :). A zespół - postaram się ogarnąć nam na Discordzie dzisiaj taki zespół albo serwer + właśnie w jakiejś darmowej apce do tasków wspólną grupę projektową.

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Ja miałbym być ambasadorem mikronacji? Wolne żarty, przecież ja się na tym nie znam. Mikronacje to przystanek będący nadzieją na lepsze jutro. :)Anastasia Windsachen pisze: 01 paź 2023, 23:25Nie nie, nie ogarnianie. Bycie ambasadorem mikro :)Heinz-Werner Grüner pisze: 01 paź 2023, 20:07Ale co, że ja? Ogarnianie X??? Nie wiem czy jestem kompetentną osobą. :DAnastasia Windsachen pisze: 30 wrz 2023, 17:01 No to myślę, że można powoli mówić o tworzeniu jakiegoś zespołu. Ja ze swojej strony mogę dać organizację bo kalendarze, taski, ustawianie tego wszystkiego (no zboczenie z reala, że wszystko musi być uporządkowane) to ogarniam + no tak jak mówiłam bycie tą ambasador. A jeśli @Heinz-Werner Grüner by jeszcze zechciał pełnić taką rolę to już w ogóle super. Ale no, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, chce się zgłosić to śmiało zapraszam do odezwania się :). A zespół - postaram się ogarnąć nam na Discordzie dzisiaj taki zespół albo serwer + właśnie w jakiejś darmowej apce do tasków wspólną grupę projektową.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
OBERHAUPT EDELWEISS
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Oj nie bądźcie tacy skromni Herr Oberhaupt, macie gadane i to jest własnie to czego nam trzeba ;)Heinz-Werner Grüner pisze: 03 paź 2023, 10:36Ja miałbym być ambasadorem mikronacji? Wolne żarty, przecież ja się na tym nie znam. Mikronacje to przystanek będący nadzieją na lepsze jutro. :)Anastasia Windsachen pisze: 01 paź 2023, 23:25Nie nie, nie ogarnianie. Bycie ambasadorem mikro :)Heinz-Werner Grüner pisze: 01 paź 2023, 20:07
Ale co, że ja? Ogarnianie X??? Nie wiem czy jestem kompetentną osobą. :D