Wspólny mikronacyjny Twitter rozwiązaniem dla reklamy?

Plotki, ploteczki, plotunie, a oprócz nich najnowsze wiadomości zza granicy, dyskusje o przyszłości kraju, ogłoszenia... Po prostu nasza codzienność. Cóż więcej można powiedzieć? Wejdź i przekonaj się czym żyje Voxland!
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Wspólny mikronacyjny Twitter rozwiązaniem dla reklamy?

Post autor: Pavel van der Gibson »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Może powoli nadchodzi czas na stworzenie "grupy zadaniowej" na discordzie czy gdzieś, tak do 10 osób (żeby nie zrobił się burdel) zainteresowanych działaniem w tym temacie. Zacząć od burzy mózgów, pomysłów, sprawdzonych sposobów dotarcia itp. itd., a po tygodniach szlifowania wziąć się za powolne realizowanie. Jedyna kwestia to kto miałby to robić.
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Trener drużyny piłkarskiej Sarmackiej Akademii Nauk
Awatar użytkownika
Femme Mystere

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Femme Mystere »

Myślę, że co najmniej po 1 przedstawicielu z zainteresowanej udziałem mikro.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Femme Mystere pisze: 30 wrz 2023, 16:18 Myślę, że co najmniej po 1 przedstawicielu z zainteresowanej udziałem mikro.
Dokładnie, ale też i osoby, które mają takie chęci/zdolności. Na pewno bym widziała Ciebie Femme Mystere, nie mogę oznaczyć, ale Trotylkę (świeże spojrzenie na mikro, może coś nam umyka?), myślałam o Fatima Chojnacka (notki dyplomatyczne z wieściami + przeczesywanie nowin = super robota), Damiano Windsachen jeśli serio wiesz, że mógłbyś, Pavel van der Gibson (sarmackie sociale jak rozumiem???). No i tak, jak ktoś się zgłosi
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Pavel van der Gibson »

Dokładnie tak, Sarmackie sociale, twitter i Facebook. Był Instagram, ale mi zabrakło pomysłów xd
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Trener drużyny piłkarskiej Sarmackiej Akademii Nauk
Awatar użytkownika
Fatima Chojnacka • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Fatima Chojnacka »

Zostałam oznaczona więc się odezwę..

Jeśli mogę dołożyć cegiełkę od siebie to chętnie mogę pomóc właśnie w kwestii przekazywania aktualnych wydarzeń. Właśnie jakby każda osoba była za coś odpowiedzialna, to będzie dużo wygodniej i lżej niż jakby wszystko miała ogarnąć jedna osoba.

Co prawda ja się aż tak nie znam ale prowadziło się prywatnego Instagrama, zna się też te różne apki itp. i siedzi się dużo w internetach więc może jakoś wspomogę "małym doświadczeniem". Generalnie jestem za inicjatywą i myślę, że warto wspólnie spróbować. :)
( — ) Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

No to myślę, że można powoli mówić o tworzeniu jakiegoś zespołu. Ja ze swojej strony mogę dać organizację bo kalendarze, taski, ustawianie tego wszystkiego (no zboczenie z reala, że wszystko musi być uporządkowane) to ogarniam + no tak jak mówiłam bycie tą ambasador. A jeśli Heinz-Werner Grüner by jeszcze zechciał pełnić taką rolę to już w ogóle super. Ale no, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, chce się zgłosić to śmiało zapraszam do odezwania się :). A zespół - postaram się ogarnąć nam na Discordzie dzisiaj taki zespół albo serwer + właśnie w jakiejś darmowej apce do tasków wspólną grupę projektową.

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Femme Mystere

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Femme Mystere »

Świetnie. Wreszcie jakieś konkretne pomysły na ogarnięcie tematu :) To czekam na info na discordzie.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Anastasia Windsachen pisze: 30 wrz 2023, 17:01 No to myślę, że można powoli mówić o tworzeniu jakiegoś zespołu. Ja ze swojej strony mogę dać organizację bo kalendarze, taski, ustawianie tego wszystkiego (no zboczenie z reala, że wszystko musi być uporządkowane) to ogarniam + no tak jak mówiłam bycie tą ambasador. A jeśli @Heinz-Werner Grüner by jeszcze zechciał pełnić taką rolę to już w ogóle super. Ale no, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, chce się zgłosić to śmiało zapraszam do odezwania się :). A zespół - postaram się ogarnąć nam na Discordzie dzisiaj taki zespół albo serwer + właśnie w jakiejś darmowej apce do tasków wspólną grupę projektową.
Ale co, że ja? Ogarnianie X??? Nie wiem czy jestem kompetentną osobą. :D
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Heinz-Werner Grüner pisze: 01 paź 2023, 20:07
Anastasia Windsachen pisze: 30 wrz 2023, 17:01 No to myślę, że można powoli mówić o tworzeniu jakiegoś zespołu. Ja ze swojej strony mogę dać organizację bo kalendarze, taski, ustawianie tego wszystkiego (no zboczenie z reala, że wszystko musi być uporządkowane) to ogarniam + no tak jak mówiłam bycie tą ambasador. A jeśli @Heinz-Werner Grüner by jeszcze zechciał pełnić taką rolę to już w ogóle super. Ale no, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, chce się zgłosić to śmiało zapraszam do odezwania się :). A zespół - postaram się ogarnąć nam na Discordzie dzisiaj taki zespół albo serwer + właśnie w jakiejś darmowej apce do tasków wspólną grupę projektową.
Nie nie, nie ogarnianie. Bycie ambasadorem mikro :)

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Anastasia Windsachen pisze: 01 paź 2023, 23:25
Ja miałbym być ambasadorem mikronacji? Wolne żarty, przecież ja się na tym nie znam. Mikronacje to przystanek będący nadzieją na lepsze jutro. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Heinz-Werner Grüner pisze: 03 paź 2023, 10:36
Anastasia Windsachen pisze: 01 paź 2023, 23:25

Ja miałbym być ambasadorem mikronacji? Wolne żarty, przecież ja się na tym nie znam. Mikronacje to przystanek będący nadzieją na lepsze jutro. :)
Oj nie bądźcie tacy skromni Herr Oberhaupt, macie gadane i to jest własnie to czego nam trzeba ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Voxlandzka codzienność”