Centralske Sportkomit af Voxland (m.w. Centralny Komitet Sportowy Voxlandu) - organizacja odpowiedzialna za patronat oraz zarząd nad oficjalnymi wydarzeniami sportowymi mającymi miejsce w Królestwie Voxlandu. Jest organem posiadającym największy udział w Voxlandzkich Reprezentacjach, będąc tym samym ośrodkiem decyzyjnym dla nich. Wydaje certyfikaty dla osób chcących reprezentować Voxland w zawodach międzynarodowych.
piwski pisze: 19 lis 2022, 23:43
Może to nie za darmo, ale też nie chodzi mi tutaj o sport narodowy... ale może ktoś chciałby zagrać w Grida 2? Kiedyś był trochę tańszy, ale wciąż kosztuje poniżej 15 złotych. A ze znajomymi ściga się świetnie, także można to z jednej stronie później opakować w narrację, a do tego się fajnie pobawić w samej grze, może pośmiać się na discordzie.
Hmmm próg wejściowy tani... indeed można pomyśleć. A co mi tam, posiedzę jutro i pomyślę, jak to rozplanować na warunki mikro gdzie jednak nasze obecności o danej godzinie, danego dnia często potrafią nie iść w parze z resztą. Grida 2 chyba nawet mam bo był za darmo...
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland
Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Anastasia Windsachen pisze: 19 lis 2022, 23:54
@Joahim von Ribertrop możesz tam obczajać Poke i tak sobie dalej możemy myśleć...
Z góry tylko ostrzegam, że żadnego turnieju osobiście się ustawić nie da (znaczy chyba, bo kiedyś jakiś na czacie widziałem że robili...), więc trzeba by to ręcznie na forumixach zapisywać (aczkolwiek przy naszej liczbie osób to nie byłby raczej zbyt duży problem), no i i tak dwie osoby muszą być umówione na ten pojedynek... (ale no właśnie, dwie, a sądząc po moich doświadczeniach szachowych jest to wykonalne).
HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Szczerze ostatnio myślałam nad napisaniem prostego menedżera, jednak nie wiem czy to by było dobre rozwiązanie. Plus dochodzą tu problemy rozstrzygania meczów itp. Jednak jeśli spoleczenstwo zechce, jestem chętna do współpracy.
Sophie pisze: 22 lis 2022, 19:57
Szczerze ostatnio myślałam nad napisaniem prostego menedżera, jednak nie wiem czy to by było dobre rozwiązanie. Plus dochodzą tu problemy rozstrzygania meczów itp. Jednak jeśli spoleczenstwo zechce, jestem chętna do współpracy.
Ze swojej strony jestem w stanie jedynie oferować pomoc przy front-endzie (z czego działam na kodzie pisanym od zera przez siebie, nie lubię się z frameworkami). Natomiast autorski menadżer byłby czymś ciekawym i na pewno wyróżniającym. Na pewno również to większa możliwość jakichś zmian. Ligi krajowe, kontynentalne etc. z możliwością uczestniczenia tej samej drużyny to coś czego nie ma xpert. Z ciekawości bo mogę po prostu nie trybić już - menadżer piłkarski czy hokejowy?
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Sophie pisze: 22 lis 2022, 19:57
Ze swojej strony jestem w stanie jedynie oferować pomoc przy front-endzie (z czego działam na kodzie pisanym od zera przez siebie, nie lubię się z frameworkami). Natomiast autorski menadżer byłby czymś ciekawym i na pewno wyróżniającym. Na pewno również to większa możliwość jakichś zmian. Ligi krajowe, kontynentalne etc. z możliwością uczestniczenia tej samej drużyny to coś czego nie ma xpert. Z ciekawości bo mogę po prostu nie trybić już - menadżer piłkarski czy hokejowy?
Hokejowy - oczywiście. Pomoc z frontendem na pewno się przyda (nie jestem w tym dobra), co do rozbudowania - wszystko zależy od potrzeb i ograniczen pod postacią umiejętności, myślę jednak, że coś zadowalającego uda się "skleić"
No i wunderbar. Możemy w tym wątku o tym rozmawiać. Jakie są Twoje założenia dla menadżera, co można dodać etc.
W międzyczasie mogę powiedzieć, że do wtorku za 18 zł na Steam jest najnowszy Hunter. Jak ktoś jest chętny na zakup to zapraszam. Pobawimy się w polowania itd
Anastasia Windsachen pisze: 23 lis 2022, 15:12
W międzyczasie mogę powiedzieć, że do wtorku za 18 zł na Steam jest najnowszy Hunter. Jak ktoś jest chętny na zakup to zapraszam. Pobawimy się w polowania itd
Ciekawe czy by mi to poszło... Jednak przedpotopowa Gtx750Ti mocno daje się we znaki. Ale za to wciąż zapraszam na rekreacyjny wyścig w Grida kiedyś, to akurat idzie na mikrofalówce nawet, a wygląda całkiem nieźle
Wprawdzie Huntera nie kupię (bałbym się o wytrzymałość mojego laptopa) to za sam fakt przypomnienia o promocjach (albo raczej w ogóle informacji o nich XD) dziękuję. Pora chyba przejrzeć listę życzeń i sprawdzić, czy czegoś nie kupić czy raczej czekać na kolejną fazę promocji...
HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Wprawdzie Huntera nie kupię (bałbym się o wytrzymałość mojego laptopa) to za sam fakt przypomnienia o promocjach (albo raczej w ogóle informacji o nich XD) dziękuję. Pora chyba przejrzeć listę życzeń i sprawdzić, czy czegoś nie kupić czy raczej czekać na kolejną fazę promocji...
Jeśli moja poczciwa 1050Ti z wytyraną i5-8400 (którą podkręcono do ponad 3 GhZ daje radę to może nie powinno być tak źle?
Ciekawe czy by mi to poszło... Jednak przedpotopowa Gtx750Ti mocno daje się we znaki. Ale za to wciąż zapraszam na rekreacyjny wyścig w Grida kiedyś, to akurat idzie na mikrofalówce nawet, a wygląda całkiem nieźle
Well, miałam w niedzielę nad tym myśleć, ale real dał się we znaki. Zapisuję definitywnie na liści by to jakoś przemyśleć.