- są za darmo,
- pozwalają tworzyć własne ligi lub zawody,
- nie są piłką nożną,
- są na mobilki lub pc (najlepiej pc...)
Anyways, jeśli ktoś ma pomysły, propozycje, coś przetestował - feel free to suggest :)

Tak na szybko to (patrząc tylko na opisy) w miarę warunki te spełniają gierki w ramach Realistic Summer Sports Simulator. Jak tak patrzę to trochę tego jest, gra ponoć ma multiplayer do 4 osób. W wolnej chwili pobiorę i sprawdzę czy jest warto kombinować.Anastasia Windsachen pisze: 12 lis 2022, 21:54 Ktoś kojarzy jakieś online gry, które:
- są za darmo,
- pozwalają tworzyć własne ligi lub zawody,
- nie są piłką nożną,
- są na mobilki lub pc (najlepiej pc...)
Patrząc po recenzjach w Parze ludzie marudzą, że gra choć darmowa jest nafaszerowana mikropłatnościami. Dalej tam są czy wraz z upływem lat ktoś poszedł po rozum do głowy i to usunął?

Wygląda ciekawie, się chyba przyjrzę...Joahim von Ribertrop pisze: 12 lis 2022, 22:16 Nieironicznie też gdyby mi się udało napisać do tego jakiś Lore i Brat Ziemski raczył w końcu nauczyć jak do diabła się robi jakieś dobre teamy (Monke wprawdzie jest spoko, ale...) można by robić Bitwy Pokemonów. I tak, mówię serio.
W sumie to dopiero sprawdzam, ale jak na moje jeżeli tylko da się wspólnie grać bez płacenia to jest dobrze. Co innego grać jakoś mocniej...Patrząc po recenzjach w Parze ludzie marudzą, że gra choć darmowa jest nafaszerowana mikropłatnościami. Dalej tam są czy wraz z upływem lat ktoś poszedł po rozum do głowy i to usunął?

Jeżeli starczy nam latanie po mapie i zabijanie mulaków (a według recenzji niejakiego Paho, sporządzonej we wrześniu 2014 roku, jest to jedyne na co można polować bez płacenia) - to ok. Ale jeśli cały czas ilość tych mikropłatności jest tak patologiczna jak piszą, to na przykład o systemie zależności ilości punktów od gatunku zwierza można zapomnieć...Anastasia Windsachen pisze: 12 lis 2022, 22:41 W sumie to dopiero sprawdzam, ale jak na moje jeżeli tylko da się wspólnie grać bez płacenia to jest dobrze. Co innego grać jakoś mocniej...

A to fu... No nikt nie będzie na płatne wersje namawiał. Czyli szukamy czego innego i sprawdzamy, co zaproponowaneJoahim von Ribertrop pisze: 12 lis 2022, 22:46Jeżeli starczy nam latanie po mapie i zabijanie mulaków (a według recenzji niejakiego Paho, sporządzonej we wrześniu 2014 roku, jest to jedyne na co można polować bez płacenia) - to ok. Ale jeśli cały czas ilość tych mikropłatności jest tak patologiczna jak piszą, to na przykład o systemie zależności ilości punktów od gatunku zwierza można zapomnieć...Anastasia Windsachen pisze: 12 lis 2022, 22:41 W sumie to dopiero sprawdzam, ale jak na moje jeżeli tylko da się wspólnie grać bez płacenia to jest dobrze. Co innego grać jakoś mocniej...

Jak już naprawię Minecrufta/kupię nowego kompa to z chęcią będę grał. Ino patrz połowa pierwsza zdania pierwszego.Kamiljan de Harlin pisze: 12 lis 2022, 23:04 A ktoś byłby zainteresowany insulijskim serwerem Minecraft?

Widzę, że wielkie umysły myślą podobnie. W Sarmacji, a dokładniej w Hasselandzie, właśnie będziemy rozpoczynać projekt tego typu. Jako Prezes Instytutu Kultury Osieckiej podjąłem wespół z innymi dawnymi mieszkańcami miasta, że odbudujemy je w Hasselandzie klocek po klocku i umożliwimy zakup nieruchomości i zwiedzanie. Zastanawiamy się tylko czy umożliwić, pewnie gdzieś z dala od miasta, normalną grę i nieskrępowane budowanie. Jednak chcieliśmy, żeby samo miasto Nowy Osiek, stanowiło wierną replikę pierwowzoru i było rezerwatem kulturowym. A jednak tutaj możliwość swobodnej gry jest chyba kluczowa.Kamiljan de Harlin pisze: 12 lis 2022, 23:18 Mógłbym kupić i postawić serwer do klocy, wtedy moglibyśmy zatrzymać w Insulii nie tylko forumowiczów, ale też gejmerów. Tylko nie wiem, jaki jest popyt?