Narodowy sport w Voxlandzie?

Centralske Sportkomit af Voxland (m.w. Centralny Komitet Sportowy Voxlandu) - organizacja odpowiedzialna za patronat oraz zarząd nad oficjalnymi wydarzeniami sportowymi mającymi miejsce w Królestwie Voxlandu. Jest organem posiadającym największy udział w Voxlandzkich Reprezentacjach, będąc tym samym ośrodkiem decyzyjnym dla nich. Wydaje certyfikaty dla osób chcących reprezentować Voxland w zawodach międzynarodowych.
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Narodowy sport w Voxlandzie?

Post autor: Sophie »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Anastasia Windsachen pisze: 25 gru 2022, 17:24 Z żalem zawiadamiam, że real czyli p*aca skutecznie spowolniła moje projekty i znacząco zmniejszyła możliwości, więc idzie wolno. Aktualnie jestem na etapie projektowania wyglądu dla każdej z podstron. Spadek mocy przerobowych widać również w ubogiej aktywności forumowej...
Rozumiem, pośpiechu nie ma. Ja wolnego czasu mam dużo, będę miała też w lutym. Plus weekendy to na spokojnie się uporam nie zważając na termin skończenia frontendu
/-/Sophie Sussane Cargalho Windsachen
Awatar użytkownika
T. Dostojewski Stempel

Post autor: T. Dostojewski »

Ja tam wolę Minecraft.
Tymoteusz Dostojewski
Prezes Partii Monarchistów
Syn Mikołaja Patryka Dostojewskiego
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin Stempel
Kontakt:

Post autor: Kamiljan de Harlin »

T. Dostojewski pisze: 31 gru 2022, 14:40 Ja tam wolę Minecraft.
Oj tak tak, +1 byczq
Obrazek

Rodzic Doctriny, Prezydent Gaudium
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Że tak potraktuję defibrylatorem temat - czy ktoś ma doświadczenie, byłby chętny spróbować gry w Dirt Rally 2.0? Na Steam jest obecnie przecena i jest za 18 zł. Pozostaje pytanie czy da się tworzyć własne ligi. Jeżeli nie to pozostają wyścigi towarzyskie lub model narciarski z Edelweiß czyli screeny z najlepszym wynikiem.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centralske Sportkomit af Voxland”