Ostatni post z poprzedniej strony:
Ma to sens z opisem geografii gdzie północ wyspy jest tajgą a samo północne wybrzeże to już klimat jak Alaska/góra Kanady. Jedynie wyspy odlesić i mieszanka wyżyn z równinami (ale przewaga wyżyn)
Ostatni post z poprzedniej strony:
Ma to sens z opisem geografii gdzie północ wyspy jest tajgą a samo północne wybrzeże to już klimat jak Alaska/góra Kanady. Jedynie wyspy odlesić i mieszanka wyżyn z równinami (ale przewaga wyżyn)

State 80 - Marsylia, Ankara - Północny Dravsk (Nord Dravsk), Hessen - Południowy Dravsk (Sud Dravsk), State 67 - Roma, Westfalen - Północny Freeburg (Nord Freeburg), State 68 - Południowy Freeburg (Sud Freeburg), State 64 - Południowe Wyspy Baradzkie (Sud Barad Islen), Franken - Północne Wyspy Baradzkie (Nord Barad Islen)Robert Drenin pisze: 06 gru 2023, 12:26 Dobrze, to ja zatem ponownie wracam, tym razem by określić nazwy tych states:
To rozumiem jest Sambana? Jeśli tak to do niej wspomnę, że ma ona status kolonii, więc ustawiając w modzie można by jej właśnie dać status kolonii. Pytania tutaj do Joahim von Ribertrop bo w jej podziale nie mam pojęcia

Owszem, jest to Sambana i możemy zrobić, jak będziecie chcieli. Możemy zarówno stworzyć osobne państwo jako kolonię Voxlandu (coś w stylu Republik Ludowych ustanawianych przez ZSRR albo Reichskommisariatów tworzonych przez III Rzeszę w Hoi4), albo też jako po prostu wcielony obszar bezpośrednio do Voxlandu (tak, jak to też w sumie jest w Hoi4, przykładowo Wielka Brytania i Francja w afryce).Anastasia Windsachen pisze: 06 gru 2023, 12:34 State 80 - Marsylia, Ankara - Północny Dravsk (Nord Dravsk), Hessen - Południowy Dravsk (Sud Dravsk), State 67 - Roma, Westfalen - Północny Freeburg (Nord Freeburg), State 68 - Południowy Freeburg (Sud Freeburg), State 64 - Południowe Wyspy Baradzkie (Sud Barad Islen), Franken - Północne Wyspy Baradzkie (Nord Barad Islen)
To rozumiem jest Sambana? Jeśli tak to do niej wspomnę, że ma ona status kolonii, więc ustawiając w modzie można by jej właśnie dać status kolonii. Pytania tutaj do @Joahim von Ribertrop bo w jej podziale nie mam pojęcia

Co prawda mam już wszystkie wypełnione ekrany ładowania, ale można podesłać w razie czego, bo nie wykluczone, że się jeszcze wykorzysta.
Właśnie nie wiem jaką ścieżką iść. Teoretycznie można by dać im status jaki mają np. Kanada, Australia czyli gracz może nimi grać, z drugiej strony... w faktycznym stanie narracyjnym Voxland nie posiada takowej kontroli nad tymi ziemiami, nie dał takiej swobody i bardziej pasuje wariant afrykański (+ nie sądzę by komuś się chciało bawić w wyzwalanie Sambany grając nią xD).Robert Drenin pisze: 06 gru 2023, 14:43 Owszem, jest to Sambana i możemy zrobić, jak będziecie chcieli. Możemy zarówno stworzyć osobne państwo jako kolonię Voxlandu (coś w stylu Republik Ludowych ustanawianych przez ZSRR albo Reichskommisariatów tworzonych przez III Rzeszę w Hoi4), albo też jako po prostu wcielony obszar bezpośrednio do Voxlandu (tak, jak to też w sumie jest w Hoi4, przykładowo Wielka Brytania i Francja w afryce).
Tutaj pytania do Joahim von Ribertrop czy Sambana była już nasza, ale chyba tak...Robert Drenin pisze: 06 gru 2023, 14:43 Ale to też przypominam, że mod rozpocznie się 1 stycznia 2022 roku, więc do tego będzie można dotrzeć po prostu.
Bez umlautów, w voxlandzkim nie ma umlautówRobert Drenin pisze: 06 gru 2023, 14:43 Oraz też tak dla pewności, czy dobrze nazwane, przesyłam zdjęcie z moda:

1 stycznia 2022 roku Sambana jak najbardziej od morza do morza i dalej była voxlandzka. Oprócz tej nieszczęsnej Nutki, którą z jakiegoś powodu wszyscy zwykli mi wciskać w łapska. Ale dobra, jak tak bardzo chcecie, to ja ją mogę anektować, nie ma problemu, darmowe piksele to zawsze darmowe piksele!Anastasia Windsachen pisze: 06 gru 2023, 15:03 Tutaj pytania do @Joahim von Ribertrop czy Sambana była już nasza, ale chyba tak...
1 stycznia 2022 roku, zdecydowanie integralna część Królestwa...Anastasia Windsachen pisze: 06 gru 2023, 15:03 Właśnie nie wiem jaką ścieżką iść. Teoretycznie można by dać im status jaki mają np. Kanada, Australia czyli gracz może nimi grać, z drugiej strony... w faktycznym stanie narracyjnym Voxland nie posiada takowej kontroli nad tymi ziemiami, nie dał takiej swobody i bardziej pasuje wariant afrykański (+ nie sądzę by komuś się chciało bawić w wyzwalanie Sambany grając nią xD).
State 582 - Sambana CityRobert Drenin pisze: 06 gru 2023, 12:26 Dobrze, to ja zatem ponownie wracam, tym razem by określić nazwy tych states:

Coś przegapiłam, czy kiedyś byliśmy kolonią Voxlandu?Robert Drenin pisze: 17 paź 2023, 19:19 Oraz jeżeli wiecie, gdzie w Tuolelence są miasta, bądź też części krajobrazu dane, to również bardzo by mi pomogło to: