Oddawać wątek złodzieje. Wy już wiecie który.

Joahim von Ribertrop pisze: 13 lip 2025, 00:53 Dasz Bór,
Oddawać wątek złodzieje. Wy już wiecie który.

Wy mię tu nie podskakujcie, bo zrobię tak, żeby przysługiwało. Jak tylko znajdę, co was reguluje oprócz dobrej woli mej i mej żony. A jak nic nie reguluje to nawet lepiej, będę mógł sobie takie rzeczy powpisywać, że hoho.Anastasia Windsachen pisze: 14 lip 2025, 19:15 Dodatkowo informujemy, że na działania VTS nie przysługuje prawo skargi.

Joahim von Ribertrop pisze: 14 lip 2025, 22:04 Wątek Reżymowi służy za odpowiednik tego wątku, więc nie, definitywnie się nie zakończyła. Zakończy się jak z tronu zstąpie, albo zbrodniczy system weryfikacji dw*etapowej zostanie wysłany na śmietnik historii a ja wrócę do "adminowania", względnie ww. wątek będzie otwarty. I tak, teoretycznie mogę za każdym razem robić nowy, ale nie chce mi się, łatwiej w jednym miejscu wszystko mieć. Zresztą w VTS to wiecie, jużeście mi z dwa wątki w ww. wątek zanihilowaliście.
Wy mię tu nie podskakujcie, bo zrobię tak, żeby przysługiwało. Jak tylko znajdę, co was reguluje oprócz dobrej woli mej i mej żony. A jak nic nie reguluje to nawet lepiej, będę mógł sobie takie rzeczy powpisywać, że hoho.Anastasia Windsachen pisze: 14 lip 2025, 19:15 Dodatkowo informujemy, że na działania VTS nie przysługuje prawo skargi.

Grozicie mi, VTS?! Ja jestem światłowodem!Anastasia Windsachen pisze: 15 lip 2025, 16:03Uważajcie obywatelu, bo Wam żyłka pęknie i ktoś światłowód do Pałacu odetnie.