Skarga na działanie VTS

Voxland Tekniker Servic (VTS, mw. Voxlandzka Służba Techniczna VST) - instytucja publiczna odpowiedzialna za rozwój technologiczny Królestwa, dbanie o jego środowisko informatyczne, rozwiązywanie problemów technicznych oraz obsługę STEMPLA.
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Skarga na działanie VTS

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Dasz Bór,

Oddawać wątek złodzieje. Wy już wiecie który.

Obrazek
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Skarga na działanie VTS

Post autor: Anastasia Windsachen »

Joahim von Ribertrop pisze: 13 lip 2025, 00:53 Dasz Bór,

Oddawać wątek złodzieje. Wy już wiecie który.

Obrazek
Sprawa się zakończyła, wątek został w takim razie zarchiwizowany. Dodatkowo informujemy, że na działania VTS nie przysługuje prawo skargi.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Wątek Reżymowi służy za odpowiednik tego wątku, więc nie, definitywnie się nie zakończyła. Zakończy się jak z tronu zstąpie, albo zbrodniczy system weryfikacji dw*etapowej zostanie wysłany na śmietnik historii a ja wrócę do "adminowania", względnie ww. wątek będzie otwarty. I tak, teoretycznie mogę za każdym razem robić nowy, ale nie chce mi się, łatwiej w jednym miejscu wszystko mieć. Zresztą w VTS to wiecie, jużeście mi z dwa wątki w ww. wątek zanihilowaliście.
Anastasia Windsachen pisze: 14 lip 2025, 19:15 Dodatkowo informujemy, że na działania VTS nie przysługuje prawo skargi.
Wy mię tu nie podskakujcie, bo zrobię tak, żeby przysługiwało. Jak tylko znajdę, co was reguluje oprócz dobrej woli mej i mej żony. A jak nic nie reguluje to nawet lepiej, będę mógł sobie takie rzeczy powpisywać, że hoho.
Obrazek

Over every mistake.
You just keep on trying
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Joahim von Ribertrop pisze: 14 lip 2025, 22:04 Wątek Reżymowi służy za odpowiednik tego wątku, więc nie, definitywnie się nie zakończyła. Zakończy się jak z tronu zstąpie, albo zbrodniczy system weryfikacji dw*etapowej zostanie wysłany na śmietnik historii a ja wrócę do "adminowania", względnie ww. wątek będzie otwarty. I tak, teoretycznie mogę za każdym razem robić nowy, ale nie chce mi się, łatwiej w jednym miejscu wszystko mieć. Zresztą w VTS to wiecie, jużeście mi z dwa wątki w ww. wątek zanihilowaliście.
Anastasia Windsachen pisze: 14 lip 2025, 19:15 Dodatkowo informujemy, że na działania VTS nie przysługuje prawo skargi.
Wy mię tu nie podskakujcie, bo zrobię tak, żeby przysługiwało. Jak tylko znajdę, co was reguluje oprócz dobrej woli mej i mej żony. A jak nic nie reguluje to nawet lepiej, będę mógł sobie takie rzeczy powpisywać, że hoho.
Uważajcie obywatelu, bo Wam żyłka pęknie i ktoś światłowód do Pałacu odetnie.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Anastasia Windsachen pisze: 15 lip 2025, 16:03
Uważajcie obywatelu, bo Wam żyłka pęknie i ktoś światłowód do Pałacu odetnie.
Grozicie mi, VTS?! Ja jestem światłowodem!
Obrazek
Obrazek

Over every mistake.
You just keep on trying
ODPOWIEDZ

Wróć do „Voxland Tekniker Servic”