Król jest ze szkła
Moderator: Król/Regent
- Joahim von Ribertrop • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Król jest ze szkła
Korona z żalem donosi o niepokojącym odkryciu Jego Królewskiej Mości: Król jest ze szkła.
Ten straszny fakt doprowadził Jego Królewską Mość do decyzji o tymczasowym zamknięciu się w Pałacu Królewskim. Bądź co bądź, Jego Królewska Mość jest bardzo delikatny i może się zbić.
A tego byśmy nie chcieli, prawda?
Ten straszny fakt doprowadził Jego Królewską Mość do decyzji o tymczasowym zamknięciu się w Pałacu Królewskim. Bądź co bądź, Jego Królewska Mość jest bardzo delikatny i może się zbić.

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Re: Król jest ze szkła
Matko Prokrastynacjo... jest gorzej niż podejrzewałam przy wojnie z ptakami...
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Joahim von Ribertrop • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Kirowie oczywiście już się zainteresowali tematem. Korona wiedziała, że będą mieli z tym coś wspólnego! To zawsze jest wina Kirów! Pewnie to oni zmienili Jego Królewską Mość w szkło!
Dlatego też Korona nakazuje niniejszym wygnać wszystkich Kirów z Królestwa. I nie obchodzi mnie czy się da, czy się nie da, zamawiałem wygnanie Kirów i ma być wygnanie Kirów!
Dlatego też Korona nakazuje niniejszym wygnać wszystkich Kirów z Królestwa. I nie obchodzi mnie czy się da, czy się nie da, zamawiałem wygnanie Kirów i ma być wygnanie Kirów!

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
Over every mistake.
You just keep on trying
-
Przynależności
ODZNACZENIA
O Bogowie... nie dość, że majaczy, to jeszcze uwagę na siebie ściąga. A szkło kolorowe? Mleczne czy przeźroczyste?

- Kristof I • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Najgorzej. Ojca trzeba wysłać do lekarza... Oby nie takie ciemne brązowe.Anastasia Windsachen pisze: 14 wrz 2025, 01:42 O Bogowie... nie dość, że majaczy, to jeszcze uwagę na siebie ściąga. A szkło kolorowe? Mleczne czy przeźroczyste?
HM Kristof I, Konig af Voxland

- Hawert Sroczyński
dr net. Hawert wicehrabia Sroczyński h. Wiwern

AMBASADOR KSIĘSTWA SARMACJI W KRÓLESTWIE VOXLANDU
2009-2024 (z przerwami), niezliczona ilość funkcji od bezdomnego do głowy państw
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
-
ODZNACZENIA
To oznacza tylko jedną rzecz:Joahim von Ribertrop pisze: 13 wrz 2025, 01:05 Korona z żalem donosi o niepokojącym odkryciu Jego Królewskiej Mości: Król jest ze szkła.
@Hawert Sroczyński na króla Voxlandu!
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Nie te czasy... prawa sukcesji są napisane. A i wojsko nie da (co nie @Krzysztof Windsor?)Leszek Ebe-Grüner pisze: 14 wrz 2025, 16:28To oznacza tylko jedną rzecz:Joahim von Ribertrop pisze: 13 wrz 2025, 01:05 Korona z żalem donosi o niepokojącym odkryciu Jego Królewskiej Mości: Król jest ze szkła.
@Hawert Sroczyński na króla Voxlandu!![]()

- Kristof I • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Anastasia Windsachen pisze: 14 wrz 2025, 18:32Nie te czasy... prawa sukcesji są napisane. A i wojsko nie da (co nie @Krzysztof Windsor?)Leszek Ebe-Grüner pisze: 14 wrz 2025, 16:28To oznacza tylko jedną rzecz:Joahim von Ribertrop pisze: 13 wrz 2025, 01:05 Korona z żalem donosi o niepokojącym odkryciu Jego Królewskiej Mości: Król jest ze szkła.
@Hawert Sroczyński na króla Voxlandu!![]()
Nie da, nie da!
HM Kristof I, Konig af Voxland

No i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty w ogóle rozum i godność mikronauty?Ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie, chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz, możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego króla voxlandczyka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest monarchia .Jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się waksmana albo ronona albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak król joahim 2 .Jak można wogóle publicznie zamieszczac takie posty na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do pałacu nie chodzi jak jestes nie wiem anarchistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą novaka a nie będziesz z króla robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami novaka .Wez pomyśl sobie ile król zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle króla naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to król jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to monarchia i korona ,widac że nie płacisz podatkow i nie chodzisz na przemówienia do palacu ,widac nie szanujesz korony to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był król joahim2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak król voxlandu bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu orła ani jednego obraza monarszego nie chodzi tutaj o monarchię mnie ale wogóle ogólnie o zasady państwa żeby mieć jakąs godnosc bo król nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak król voxlandu ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po konstytucje i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do pałacu bo widac już dawno novak jest w tobie człowieku ,nie lubisz monarchii to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi .
(-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg, I Premier II Federacji Nordackiej