Polerowane kilka dni wcześniej świeczniki i talerze teraz układano na lśniących blatach, które dodatkowo udekorowano kwiatami i ceramicznymi oraz złotymi figurkami. Stoły były na tyle duże, że służba by je przygotować musiała po nich chodzić.

Moderator: Lord/Lady af di KCV

— Przyjmijcie proszę ode mnie te prezenty. A, no i ten, no, powodzenia na nowej drodze życia! — powiedział Benjamin i wrócił w głąb sali, aby dać możliwość rozmowy z parą innym gościom...Serdecznie dziękujemy! - Odpowiedział Windsor i spojrzał się na Sophie czy jest cała.Benji pisze: 27 lis 2022, 17:54 Po przywitaniu publiczności na balkonie cała rodzina wróciła do wnętrza pałacu, aby ukazać się zaproszonym gościom...
Benjamin, gdy tylko zauważył swojego szwagra z żoną podbiegł do nich o mało nie wślizgująć się w Sophie. Lekko się poprawił i wręczył parze młodej prezenty:— Przyjmijcie proszę ode mnie te prezenty. A, no i ten, no, powodzenia na nowej drodze życia! — powiedział Benjamin i wrócił w głąb sali, aby dać możliwość rozmowy z parą innym gościom...

Lekko zaszokowana Sophie spojrzała na prezenty i powiedziałaBenji pisze: 27 lis 2022, 17:54 Po przywitaniu publiczności na balkonie cała rodzina wróciła do wnętrza pałacu, aby ukazać się zaproszonym gościom...
Benjamin, gdy tylko zauważył swojego szwagra z żoną podbiegł do nich o mało nie wślizgująć się w Sophie. Lekko się poprawił i wręczył parze młodej prezenty:— Przyjmijcie proszę ode mnie te prezenty. A, no i ten, no, powodzenia na nowej drodze życia! — powiedział Benjamin i wrócił w głąb sali, aby dać możliwość rozmowy z parą innym gościom...