Ostatni post z poprzedniej strony:

Teutonia

Leocja of kors

Sarmacja

Voxland - waham się między tym numerkiem, a wcześniejszym, ale... główny kolor mi nie pasuje

Bardzo mocno zaryzykuję - Osiek?

Edelweiß

MAW
Ostatni post z poprzedniej strony:

Główka pracujeHeinz-Werner Grüner pisze: 11 sie 2024, 20:08 O dziwo, 5/7 nie wiem jakim cudem!!! @Anastasia Windsachen skąd masz przecieki???

Rajd Szarotki ma datę, ale oczywiście wkleiłem złą grafikę... :PAnastasia Windsachen pisze: 12 sie 2024, 00:07 @Heinz-Werner Grüner pozwoliłam sobie zmodyfikować post o poprawne mentiony (Voxland, Bastion, Leocja, ZKRR korzystają z nowych znaczników smention u=X). Oraz pytanie - Rajd Szarotki nie ma daty. Poznamy ją bliżej Schmelzfestu?

Ja niestety musiałam, bo co mikronacja to inny bbcode i teraz by oszczędzić tego voxlandzkim ambasadorom przygotowuję zawczasu (jeżeli jest taka potrzeba) wersje notek z docelowym kodem. Leocja ze swoim specjalnym justowaniem, Sarmacja ze starym systemem listowania, itd itdHeinz-Werner Grüner pisze: 19 sie 2024, 20:51 Co do reszty, ja chyba nigdy nie przyzwyczaje się do tych wszystkich zmian. XD

To teraz prszę sobie wyobrazić właśnie "rajdowe postowanie"... Nic nie dodam, a ukłonię się tylko ile to jest skupienia.Anastasia Windsachen pisze: 19 sie 2024, 22:55Ja niestety musiałam, bo co mikronacja to inny bbcode i teraz by oszczędzić tego voxlandzkim ambasadorom przygotowuję zawczasu (jeżeli jest taka potrzeba) wersje notek z docelowym kodem. Leocja ze swoim specjalnym justowaniem, Sarmacja ze starym systemem listowania, itd itdHeinz-Werner Grüner pisze: 19 sie 2024, 20:51 Co do reszty, ja chyba nigdy nie przyzwyczaje się do tych wszystkich zmian. XD