STEMPEL - Wirtualny paszport mikronacji

Voxland Tekniker Servic (VTS, mw. Voxlandzka Służba Techniczna VST) - instytucja publiczna odpowiedzialna za rozwój technologiczny Królestwa, dbanie o jego środowisko informatyczne, rozwiązywanie problemów technicznych oraz obsługę STEMPLA.
Harry Westdahl Stempel

Przynależności

Re: STEMPEL - Wirtualny paszport mikronacji

Post autor: Harry Westdahl »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Dziękuję za informację, bo w razie czego nie znam się na miejscowych warunkach jeszcze. Zdążyłem tylko zauważyć, że Królewska Armia Voxlandu już nie broni naszych kolonii w Sambanafryce i że działa tam jakaś miejscowa milicja, lecz nie wiem o nich zbyt wiele) :))
Jak coś, proszę mnie prowadzić za rękę jak dziecko, jeśli zajdzie taka potrzeba ;)
Mógłbym również się udzielać jako spec od historii i archeologii na stołecznej uczelni.
Ogólnie, będę się starał być przydatnym członkiem społeczeństwa, Wasza Wysokość.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Harry Windsachen pisze: 19 cze 2024, 22:31 Dziękuję za informację, bo w razie czego nie znam się na miejscowych warunkach jeszcze. Zdążyłem tylko zauważyć, że Królewska Armia Voxlandu już nie broni naszych kolonii w Sambanafryce i że działa tam jakaś miejscowa milicja, lecz nie wiem o nich zbyt wiele) :))
Jak coś, proszę mnie prowadzić za rękę jak dziecko, jeśli zajdzie taka potrzeba ;)
Mógłbym również się udzielać jako spec od historii i archeologii na stołecznej uczelni.
Ogólnie, będę się starał być przydatnym członkiem społeczeństwa, Wasza Wysokość.
Pierwsza poprawka to Służba Bezpieczeństwa Wewnętrznego Voxlandu - Voxland Heimat Staatßicherheit lub po prostu VHS. Kolonia w Sambanafryce jest sprawą skomplikowaną. Gubernator dał zbyt wolną rękę plemionom pod naszą kontrolą i mamy, co mamy. Jedynie w okręgu Sambana City mamy jednostkę wojskową, ale więcej informacji posiadać może na pewno @Krzysztof Windsor jako osoba odpowiedzialna za działanie naszych wojsk.

Co do udzielania się na naszej uczelni - archeologia i historia byłaby mile widziana, zapraszam na studia by po uzyskaniu dyplomu móc zacząć pracę naukową :)
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Harry Westdahl Stempel

Przynależności

Rozumiem, Konigreich ma zawsze rację :) ;)
Jako nowy, oczywiście nie za bardzo chcę się wdawać w rozmowy o polityce imperialnej w Sambanafryce, żeby nie skończyło się to postami z jakiegoś przytulnego tubylczego chlewiku naprędce zaadoptowanego do roli więzienia dla osobistych wrogów gubernatora Joahima von Ribertropa :laughing_deer:
Myślę nad zdjęciem profilowym i zdjęcie Diuka Sussexu z okładki jego książki Spare by było zacne (oczywiście by trzeba było usunąć tytuł) albo może fotka księcia w helikopterze wojskowym będzie w porządku (jeśli mamy jakieś lotnictwo czy marynarkę wojenną) ?!
Na majstrowaniu przy rozmiarze obrazków się nie znam za bardzo.
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Anastasia Windsachen pisze: 19 cze 2024, 23:41 Gubernator dał zbyt wolną rękę plemionom pod naszą kontrolą i mamy, co mamy.
Unironically, lorowo nie dałem im zbyt wolnej ręki... Po prostu dwa razy zgarnąłem łomot próbując im tą rękę uciąć.
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Harry Westdahl Stempel

Przynależności

No cóż... Raz się zdobywa, a raz się przegrywa :laughing_deer:
Wygląda na to, że jestem właściwym człowiekiem na właściwym miejscu i spróbuję zaprowadzić rządy państwa prawa i skończyć z chaosem XDDD
Jakimi siłami dysponują tamtejsi milicjanci / rebels i co możemy tam w razie czego wykorzystać jako jednostki bojowe? :flag:
Awatar użytkownika
Tadeusz I Wielki Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Tadeusz I Wielki »

Proszę o weryfikację: S-7XdYnYki
Obrazek
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Tadeusz I Wielki pisze: 27 sie 2024, 11:45 Proszę o weryfikację: S-7XdYnYki
Verifed!

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Antoni Moskwicz Stempel
Kontakt:

Post autor: Antoni Moskwicz »

Dzień dobry, proszę o weryfikację. Podaję hasło: S-7HpVloUm
Antoni Moskwicz van der Pohl
Obrazek
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Antoni Moskwicz pisze: 29 sie 2024, 17:04 Dzień dobry, proszę o weryfikację. Podaję hasło: S-7HpVloUm
Verifed!

Awatar użytkownika
Franklin Garamond Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Stempel Re: STEMPEL - Wirtualny paszport mikronacji

Post autor: Franklin Garamond »

Dzień dobry, proszę o pieczątkę S-73hQlosj
Obrazek Obrazek
(—) Franklin Garamond
Namiestnik Palatynatu Leocji
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Franklin Garamond pisze: 03 wrz 2024, 13:54 Dzień dobry, proszę o pieczątkę S-73hQlosj
Verifed!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Voxland Tekniker Servic”