Przywitanko

Dział powitań. Przywitaj się i opowiedz nam trochę o sobie!
Awatar użytkownika
Abrielle Novaroi Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Przywitanko

Post autor: Abrielle Novaroi »

Witam wszystkich nieistniejących ludzi! Po długich namowach Królowej postanowiłam odwiedzić wasze niesamowite państwo :pride_heart: Ponieistniejemy sobie razem :pixel_red_heart: :pixel_cat: :pride_cat: :rainbow_meteor:

To miało byś wszystko, ale spełnia się największy koszmar aspołecznych ludzi, czyli "opowiedz coś o sobie" 💀.
W skrócie, mogę godzinami nawijać o tym dlaczego Anakin Skywalker to najlepszy jedi/sith w Gwiezdnych Wojnach.
Powiedz mi że szydełko jest dla babć, to przekonasz się, że dobrze służy też jako broń. Est-ce que vous savez que le son ne se propage pas dans le vide? Do zobaczenia i do nieistnienia 😎
Abrielle Novaroi
:pride_heart: :pride_cat: :pixel_rainbow: :rainbow_meteor: :pink_rainbow:

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Przywitanko

Post autor: Anastasia Windsachen »

Abrielle Novaroi pisze: 18 lut 2024, 23:01 Witam wszystkich nieistniejących ludzi! Po długich namowach Królowej postanowiłam odwiedzić wasze niesamowite państwo :pride_heart: Ponieistniejemy sobie razem :pixel_red_heart: :pixel_cat: :pride_cat: :rainbow_meteor:

To miało byś wszystko, ale spełnia się największy koszmar aspołecznych ludzi, czyli "opowiedz coś o sobie" 💀.
W skrócie, mogę godzinami nawijać o tym dlaczego Anakin Skywalker to najlepszy jedi/sith w Gwiezdnych Wojnach.
Powiedz mi że szydełko jest dla babć, to przekonasz się, że dobrze służy też jako broń. Est-ce que vous savez que le son ne se propage pas dans le vide? Do zobaczenia i do nieistnienia 😎
Siła perswazji ma swoje efekty, teraz tylko czekać na ich ujrzenie... Dwór Królewski, Prezydentka miasta, Dyrektorka któregoś z Departamentów, wykładowczyni czy inna profesja (tak wiem, że głównie dla sci-fi tu jesteś, ale nie obrazimy za spoglądnięcie do "zwyczajnych nieistniejących realiów" :pixel_heart:). Oprócz tego Motel Netronei czeka, tydzień na koszt państwa! Przy aktywności i dotacji po staniu się obywatelką stać byłoby Cię na jakieś tanie mieszkanie (tak, mapa się Z R O B I)
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Kristof I Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Kristof I »

Willkommen! Proszę się rozgościć :D
HM Kristof I, Konig af Voxland

Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Gaetano Kohlmeise Stempel

Przynależności

Post autor: Gaetano Kohlmeise »

Abrielle Novaroi pisze: 18 lut 2024, 23:01 Est-ce que vous savez que le son ne se propage pas dans le vide?
C'est assez sûr. Dans le vide il n'y a pas d'air, donc les ondes sonores ne peuvent pas se propager. Mais la lumière se débrouille quand même.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Widzę lumeryjski tu króluje hah
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przejście graniczne”