Nowinki techniczne i testy

Voxland Tekniker Servic (VTS, mw. Voxlandzka Służba Techniczna VST) - instytucja publiczna odpowiedzialna za rozwój technologiczny Królestwa, dbanie o jego środowisko informatyczne, rozwiązywanie problemów technicznych oraz obsługę STEMPLA.
Awatar użytkownika
Helwetyk Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Nowinki techniczne i testy

Post autor: Helwetyk »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Anastasia Windsachen pisze: 22 wrz 2023, 17:01 Szpalta nie działa jak w Leocji (dziwne) i nie da się ustawić w jednej linii np. daty i nadawcy :(. Będzie grzebane, o co kaman, ale no na razie się nie da.
Pewnie jakiś fragment CSS nie został skopiowany. Ale że akurat tę patologię chcecie przeszczepiać…
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
Obrazek
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Ignats ik Ruth »

No, nie polecam tego. Najgłupsza rzecz na leockim forum po cytowaniu dla sprytnych inaczej i Baskerville'u.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ignats ik Ruth pisze: 22 wrz 2023, 23:43 No, nie polecam tego. Najgłupsza rzecz na leockim forum po cytowaniu dla sprytnych inaczej i Baskerville'u.
Ze wszystkim się zgodzę, ale nie, że ta patologia jest głupia!
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Informuję o braku możliwości dodawania reakcji w monitorze przez ludzi niemających statusu admina albo moderatora. :P
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Ignats ik Ruth pisze: 24 wrz 2023, 00:44 Informuję o braku możliwości dodawania reakcji w monitorze przez ludzi niemających statusu admina albo moderatora. :P
A po co, a na co to, a komu to potrzebne?

Zmieniłem uprawnienia użytkowników na "w kolejce moderacji". Powinno tyraz działać.

Przy okazji wywaliłem z moderatorów globalnych Harlina. Czemu on jeszcze miał takie uprawnienia to ja ni wim...
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Ignats ik Ruth Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Joahim von Ribertrop pisze: 24 wrz 2023, 01:09 Przy okazji wywaliłem z moderatorów globalnych Harlina. Czemu on jeszcze miał takie uprawnienia to ja ni wim...
Nwm, ale ja mam tutaj czyste sumienie — pisałem o tym Królowej Małżonce. xD
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Ignats ik Ruth pisze: 24 wrz 2023, 01:37
Joahim von Ribertrop pisze: 24 wrz 2023, 01:09 Przy okazji wywaliłem z moderatorów globalnych Harlina. Czemu on jeszcze miał takie uprawnienia to ja ni wim...
Nwm, ale ja mam tutaj czyste sumienie — pisałem o tym Królowej Małżonce. xD
Potwierdzam, ja z administracji, o mode zapomniałam

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Dzięki Sheldon Anszlus Lovelace mamy już ładnie dorobione przyciski reakcji <3

Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

W sumie info powinny być tutaj, ale... alzhe... znaczy skleroza, więc w Testach można podejrzeć nowe dodatki na forum

Awatar użytkownika

Przynależności

ODZNACZENIA

Jak ktoś mógł zauważyć herbiki pod profilowymi mają teraz dodatkową kategorię - Członek. Tam będą lądować wszelkie herby większych instytucji państwowych lub międzynarodowych. W planach jest dodanie flairów stopni wojskowych w kategorii obywatelskiej (#jutro). Oprócz tego... oprócz tego brak nowych dodatków. Od dłuższego czasu w planach jest aktualizacja silnika forum oraz wtyczki do mentionów, ale to #jutro.

W temacie strony internetowej - VST nic nie obiecuje, ale być może do końca lutego powstanie w końcu ORAZ system głosowania (krążą plotki o międzynarodowym, ale do tego czasu - coś własnego, prostego albo po prostu dalej jedziemy na forum (kolejne wtrącenie - imo istnienie systemu nie wyklucza oddawania głosu również w formie postu w imię "post jest post" oraz ✨decorum✨. W realnym choćby Sejmie też mamy system, ale rączki się podnosi to u nas można pisać i głosować systemowo).

Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Anastasia Windsachen pisze: 14 sty 2024, 03:28 (kolejne wtrącenie - imo istnienie systemu nie wyklucza oddawania głosu również w formie postu w imię "post jest post" oraz ✨decorum✨. W realnym choćby Sejmie też mamy system, ale rączki się podnosi to u nas można pisać i głosować systemowo).
Już widzę ten cudowny system. Zagłosowałeś na forum ale nie w systemie albo vice versa? Gratulacje, twój głos jest nieważny. A potem jakiś ktoś żąda z tego powodu reasumpcji.

Boże, przecież to będzie złoto XD
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Voxland Tekniker Servic”