Państwowe archiwum odpowiedzialne za przechowywanie dawnych tematów ku pamięci następnych pokoleń. To tutaj znajdziesz stare dzieje - zgromadzone w nim informacje sięgają 2022 roku. Po starsze proszę kierować się na stronę internetową.
Anastasia Windsachen pisze: 22 wrz 2023, 19:36
Ja mam tylko jedno pytanie, jakim cudem to działało przed chwilą, dostałam info, że nie działa i już nie działało?
Dotknąłeś i się zepsuło. A wniosek o debatę leży i czeka...
No ja właśnie do tego chciałem te szpalty...
Benjamin F. C. P. Romanow
Król Fenocji
To ten typ od wszystkich stanowisk, co Fatima się z niego śmieje. ALFRED FABIAN VON HOHENBURG TEHEN-DŻEK
Dotknąłeś i się zepsuło. A wniosek o debatę leży i czeka...
No ja właśnie do tego chciałem te szpalty...
Droga do piekła jest zawsze wyłożona dobrymi chęciami...
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland
Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Ja mam tylko jedno pytanie, jakim cudem to działało przed chwilą, dostałam info, że nie działa i już nie działało?
Doskonałe pytanie…
Niezbadane są ścieżki phpbb, ale dziękować za interwencję techniczną
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Doskonałe pytanie…
Niezbadane są ścieżki phpbb, ale dziękować za interwencję techniczną
Zobaczymy, czy się znowu nie przewróci. Błąd jest z gatunku tzw. ciekawych.
Urząd Marynarki Handlowej
w Nowym Brzegu
Stare Miasto 142
27-749 Nowy Brzeg
Nowy Brzeg, 19 września 2023 roku
Dobry Pan Prezes
DarkKot h Gryf
[/obrot]
D E C Y Z J A Urzędu Marynarki Handlowej w Nowym Brzegu
Urząd Marynarki Handlowej w Nowym Brzegu, po rozpoznaniu wniosku armatora Dark Kota h. Gryf z dnia 19 września 2023 roku w sprawie zmiany nazw należących do niego statków: „Czarnego diamentu” o numerze ewidencyjnym NB-001 z „Czarny diament” na „AOP Czarny Diament” oraz „AOP Złoty Gram” o numerze ewidencyjnym NB-002 z „AOP Złoty Gram” na „AOP Złoty Grom”, postanawia dokonać wnioskowanej zmiany oraz nadać decyzji rygor natychmiastowej wykonalności.
Wobec uwzględnienia wniosku strony w całości, odstąpiono od uzasadnienia decyzji. Od decyzji przysługuje odwołanie do Rady Portu w terminie siedmiu dni od dnia jej doręczenia.
Ignats ik Ruth pisze: 22 wrz 2023, 23:41
[obrot=-90]dupa
[/obrot]
Nie działa :c
Przewodniczącemu się mikronacje pomyliły
PREßBURE AF
VOXLAND HEIMAT STAATßICHERHEIT
02 November 2023 j.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque auctor venenatis lectus, sed ultricies eros auctor quis. Quisque mattis non risus vitae ornare. Nullam dictum neque a ante tincidunt sodales. Aliquam et lorem quis diam ornare bibendum at sit amet lectus. Quisque in nisi vel neque porttitor sagittis. Nulla erat risus, rhoncus in iaculis eu, molestie non eros. Proin sed erat eget magna bibendum feugiat eu accumsan dolor. Nulla cursus lacus ac dui ullamcorper, eu rutrum magna pharetra. Sed lectus nulla, aliquam nec neque non, tristique consequat lacus. Sed bibendum quam justo, nec porta eros rutrum ac. Fusce vitae mauris rhoncus, vehicula leo ut, aliquet ex. Pellentesque gravida, arcu vel volutpat mattis, erat libero eleifend turpis, eget vehicula eros diam sit amet nisl. Vivamus a dolor non dui maximus consequat quis vitae nisi.