Ostatni post z poprzedniej strony:
Mam też zdjęcie na potwierdzenia.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Mam też zdjęcie na potwierdzenia.

Aż sprawdziłem. Niestety, w kadrze potwierdzenia ucina najistotniejszy rekwizyt…
To nie jest złośliwa uwaga, ale: Fenocja? (Tylko tutaj już, w razie czego, komercyjne zlecenie na jeden wzór potwierdzenia we wszystkich odmianach kolorystycznych, z tym zdjęciem, zwyczajowe 200 ♇ za roboczogodzinę).
MmmmmmmmmmHelwetyk pisze: 20 wrz 2023, 14:06To nie jest złośliwa uwaga, ale: Fenocja? (Tylko tutaj już, w razie czego, komercyjne zlecenie na jeden wzór potwierdzenia we wszystkich odmianach kolorystycznych, z tym zdjęciem, zwyczajowe 200 ♇ za roboczogodzinę).
Oj... szkoda no cóż.Helwetyk pisze: 20 wrz 2023, 14:06Aż sprawdziłem. Niestety, w kadrze potwierdzenia ucina najistotniejszy rekwizyt…

I po tym się poznaje cywilizowany kraj. To cytowanie jest ch**owe.
Popieram! (W przedmiocie wizerunków na potwierdzeniach czekam na ostateczną decyzję do soboty rana).Anastasia Windsachen pisze: 20 wrz 2023, 23:06 Trzeba się definitywnie zastanowić nad przyjemniejszą twarzą 😄
Superwtyczka!Ignats ik Ruth pisze: 21 wrz 2023, 00:10I po tym się poznaje cywilizowany kraj. To cytowanie jest ch**owe.
Ja nigdy nie pojmuję o co ludziom chodzi z tą Kamilą. Ona wcale nie wygląda strasznie.Anastasia Windsachen pisze: 20 wrz 2023, 23:06 Szczerze mówiąc to przeraża mnie mój avek na potwierdzeniu (już prędzej wolałabym to z Leocji wklejone albo samego Karola)... Trzeba się definitywnie zastanowić nad przyjemniejszą twarzą 😄
Ignats ik Ruth pisze: 21 wrz 2023, 00:10 I po tym się poznaje cywilizowany kraj. To cytowanie jest ch**owe.
Czyli zdania Rabinów są podzielone...

Najlepiej byłoby dać wykluczonym cyfrowo możliwość wyboru, ale tego — niestety — twórca nie przewidział. 😞
No już chyba stanęło na tym, że potwierdzenia wizerunek jeden, narracyjne banknoty różne (ewentualnie różne wizerunki w ramach potwierdzeń emitowane na specjalne okazje przez ograniczony czas 😍)Helwetyk pisze: 21 wrz 2023, 00:44Popieram! (W przedmiocie wizerunków na potwierdzeniach czekam na ostateczną decyzję do soboty rana).Anastasia Windsachen pisze: 20 wrz 2023, 23:06 Trzeba się definitywnie zastanowić nad przyjemniejszą twarzą 😄