Vladimir Agucko pisze: 01 mar 2023, 20:21Przepraszam, czy Pan tam, za tą ladą, nadal stoi, czy postanowił się na dosłownie chwil parę oddalić? - zapytał Vladimir.
Nieobecność w kraju
Portier pokazał ulotkę i zaproponował gościowi dwa pokoje Edles Zimmer i Barone Zimmer. - W ofercie ze śniadaniem - obiadokolację można dokupić- oferuję panu dwa pokoje Edles Zimmer i Barone Zimmer, choć zważając na fakt, że podróżuje pan sam, polecam Edles Zimmer.
– Marzę o chwili odpoczynku, wezmę wszystko - powiedział zmęczonym głosem. - Mam dość tych stresów - chemtrailsy okazały się bardziej szkodliwe dla zdrowia mieszkańców, niż nam się wydawało; uciekinierzy z doctrińskiego więzienia formują kilkuset osobową organizację paramilitarną szykującą przewrót w Cesarstwie; krucjata na Rotrię się opóźnia już kilka miesięcy; a ja dalej nie dostałem ani secesa wypłaty za swoją niezmordowaną pracę...
Kamiljan de Harlin pisze: 31 lip 2023, 22:57
– Marzę o chwili odpoczynku, wezmę wszystko - powiedział zmęczonym głosem. - Mam dość tych stresów - chemtrailsy okazały się bardziej szkodliwe dla zdrowia mieszkańców, niż nam się wydawało; uciekinierzy z doctrińskiego więzienia formują kilkuset osobową organizację paramilitarną szykującą przewrót w Cesarstwie; krucjata na Rotrię się opóźnia już kilka miesięcy; a ja dalej nie dostałem ani secesa wypłaty za swoją niezmordowaną pracę...
Możemy zaproponować Barone Zimmer, Prinzenzimmer, chyba, że chciałby WCM największy - Königliche Suite. - odpowiedział i spojrzał na gościa z uśmiechem.
-Oczywiście, nie poczuje WCM zapachu barona. Już za momencik dam klucze. Na ile nocy i czy z ofertą obiadową czy bez?- uśmiechnął się po wciśnięciu czegoś na panelu tabletu.
Piotr Romanow pisze: 09 wrz 2023, 14:58
Poproszę pokój dla jednej osoby. Nic wielkiego, wystarczy żeby było można przespać się parę dni przed rajdem. :)
Oczywiście, a do czwartku, czy piątku? - recepcjonista podniósł oczy znad tabletu - O, pan Romanow.
Krzysztof Windsor pisze: 09 wrz 2023, 15:06Oczywiście, a do czwartku, czy piątku? - recepcjonista podniósł oczy znad tabletu - O, pan Romanow.
Romanow spojrzał na recepcjonistę i odpowiedział mu w języku edelweisskim - Herr Rätzeptzioner, ich finde ein Raum für mich, von Freitag bis Sonntag. - Po czym się zaśmiał i użył języka basic - Od Piątku, od piątku.
Piotr Romanow pisze: 09 wrz 2023, 15:11
Romanow spojrzał na recepcjonistę i odpowiedział mu w języku edelweisskim - Herr Rätzeptzioner, ich finde ein Raum für mich, von Freitag bis Sonntag. - Po czym się zaśmiał i użył języka basic - Od Piątku, od piątku.
Aber heute ist Samstag- odpowiedział z silnym akcentem dravskim. W takim razie będzie od soboty do piątku - uśmiechnął się szeroko i coś wpisał do tabletu.