Nie, to nie clickbait. Mianowicie obecnie szukam, niewielkiego terenu, który mógłbym kupić dla swojego zarządzania. A i zanim ktoś mi wyskoczy z Ardemią, to bez względu na moje stosunki z II FN, to II Konsulat Ardemii oddałem Michaiłowi von Hippogriff-Vovkulakowi i jest to wiążące.
No ale do meritum. Jestem zainteresowany dla siebie kupić teren, a powód jest bardziej oczywisty niż się wydaje:
1.Mieć własny ,,państwo" kąt.
2.Nie robić bez sensu nowego terenu, tylko skorzystać z obecnych.
Państwa od których jestem zainteresowany kupnem ziemi:
-Sarmacja
-Edelweiss
-Skarland
-Hawiland
-Slawonia
-Trizondal
-Austro-Węgry
-Voxland
Leszek Kupii Ziemię
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
-
ODZNACZENIA
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Re: Leszek Kupii Ziemię
Może nie do końca mógłbyś kupić, ale mógłbyś np. zarządzać voxlandzkim protektoratem w Sambanie czyli Emiratem Sambany. Miałbyś całkiem duże pole autonomii przy jednoczesnym spełnieniu warunku zachowania obecnej sytuacji politycznej (terytorium zamorskie Voxlandu, monarchia, gubernator itd...)Leszek Ebe-Grüner pisze: 20 kwie 2026, 17:16 Nie, to nie clickbait. Mianowicie obecnie szukam, niewielkiego terenu, który mógłbym kupić dla swojego zarządzania. A i zanim ktoś mi wyskoczy z Ardemią, to bez względu na moje stosunki z II FN, to II Konsulat Ardemii oddałem Michaiłowi von Hippogriff-Vovkulakowi i jest to wiążące.
No ale do meritum. Jestem zainteresowany dla siebie kupić teren, a powód jest bardziej oczywisty niż się wydaje:
1.Mieć własny ,,państwo" kąt.
2.Nie robić bez sensu nowego terenu, tylko skorzystać z obecnych.
Państwa od których jestem zainteresowany kupnem ziemi:
-Sarmacja
-Edelweiss
-Skarland
-Hawiland
-Slawonia
-Trizondal
-Austro-Węgry
-Voxland
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com