Ostatni post z poprzedniej strony:
No tak, wiedziałem że coś za bardzo podnoszę rangę zgromadzenia.
Na Kongresach to się ustalało rzeczy, Rady to zwykle był szczytowy pokaz wieśniactwa i głupoty. W sumie podobnie.
Ostatni post z poprzedniej strony:
No tak, wiedziałem że coś za bardzo podnoszę rangę zgromadzenia.

A tak, nie ma możliwości pisania wiadomości prywatnych, ponieważ przeszliśmy w pełni na komunikację poprzez czat Stempla.Ronon Dex pisze: 20 gru 2025, 06:56 Z niejasnych dla mnie przyczyn nie mam możliwości wysyłania prywatnych wiadomości na tym forum, muszę więc prosić władze Voxlandu by odpowiedziały na publicznym forum.
Czy ten układ jest nadal aktualny?
Bo tutaj dyskutowano o zakończeniu tego projektu, ale oboje uczestnicy zniknęli, w tym jeden v-zmarł.
Ponieważ otrzymuje pytania o przedłużające się i bezzasadne zdaniem niektórych (skoro nic się od miesięcy nie dzieje) "zabezpieczenie" części ziem dawnej Samundy przez Voxland.
Zrobiłem to zabezpieczenie na prośbę Anastazji, w czasie gdy narracja dotycząca Alkualibijskiej Republiki Ludowej Sambany był żywa i faktycznie ewentualne ruchy na tych ziemiach byłyby dla tejże narracji problematyczne. Ale narracja wygasła, a sami jej autorzy chcieli to zamknąć.
Proszę władze Voxlandu do odniesienia się do powyższego... jeżeli nie będzie odzewu to niestety, ale w najbliższej aktualizacji zabezpieczenie zdejmę.