[Kultura] Prasa Pollinu

Plotki, ploteczki, plotunie, a oprócz nich najnowsze wiadomości zza granicy, dyskusje o przyszłości kraju, ogłoszenia... Po prostu nasza codzienność. Cóż więcej można powiedzieć? Wejdź i przekonaj się czym żyje Voxland!
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

[Kultura] Prasa Pollinu

Post autor: Anastasia Windsachen »

Tak sobie pomyślałam, że w sumie rzadko lub praktycznie wcale się nie informuje, co za granicą słychać w prasie. Niech więc się to zmieni poprzez odesłanie Was do kolejnego wydania Tajemniczego Pollinu autorstwa @Andrzej Ordyński. Zapraszam do lektury!
Obrazek
P.S. @Andrzej Ordyński czy jest może z Waszej strony zainteresowanie by TP publikować w ramach Radia Mikronacje, a w przyszłości jak prace nad voxlandzką biblioteką to i tam?
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński Stempel

Re: [Kultura] Prasa Pollinu

Post autor: Andrzej Ordyński »

Nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwnie, miałbym większą motywację, żeby częściej pisać. ;)
A w ramach Radia to jako audiobook? :D
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: [Kultura] Prasa Pollinu

Post autor: Anastasia Windsachen »

Andrzej Ordyński pisze: 07 wrz 2024, 08:29 Nie mam nic przeciwko, wręcz przeciwnie, miałbym większą motywację, żeby częściej pisać. ;)
A w ramach Radia to jako audiobook? :D
Może być zarówno audiobook jak i wrzucanie treści na stronę oraz social media
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Voxlandzka codzienność”