Uszanowanie

Dział powitań. Przywitaj się i opowiedz nam trochę o sobie!
Awatar użytkownika
Urlic von Drakk Stempel

ŚZF Uszanowanie

Post autor: Urlic von Drakk »

Dzień dobry :flag:

Przyciągnął mnie przypadek - piękne miejsce.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Uszanowanie

Post autor: Anastasia Windsachen »

Urlic von Drakk pisze: 04 kwie 2024, 15:52 Dzień dobry :flag:

Czasami przypadki to najlepsze drogowskazy :pixel_heart:. Witamy i zapraszamy w skromne progi. Na sam początek może się przydać dawka wiedzy stąd, następnie wynajmij sobie pokój w Motelu Netronei - pierwszy tydzień jest na koszt państwa 🤑. Jeżeli chcesz posiadać Kartę Przybysza czyli nasz odpowiednik profilu użytkownika (chodzi o większą szczegółowość) to możesz ją otrzymać tutaj. No i zapraszam do odwiedzenia samej strony internetowej, tam też jest więcej lore'owych informacji, ale i przydatnych dla działalności. A jeżeli na coś nie znajdujesz pytań - pytaj śmiało!
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Kristof I Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Kristof I »

Urlic von Drakk pisze: 04 kwie 2024, 15:52 Dzień dobry :flag:

Dzień dobry! Miło widzieć, proszę się rozgościć :D
HM Kristof I, Konig af Voxland

Awatar użytkownika
Urlic von Drakk Stempel

Post autor: Urlic von Drakk »

Vielen lieben Dank za przyjęcie!

Oferty pracy - napotkałem błąd podczas sprawdzania tego czym można się zająć, może istnieje jakaś lista której nie widzę i poproszę o jej wskazanie - jako mężczyzna pracujący żadnej pracy się nie boję :)

I jak rozumiem po 7 dniach można ubiegać się o obywatelstwo?
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Urlic von Drakk pisze: 05 kwie 2024, 10:43 Vielen lieben Dank za przyjęcie!

Oferty pracy - napotkałem błąd podczas sprawdzania tego czym można się zająć, może istnieje jakaś lista której nie widzę i poproszę o jej wskazanie - jako mężczyzna pracujący żadnej pracy się nie boję :)

I jak rozumiem po 7 dniach można ubiegać się o obywatelstwo?
Oferty pracy jeszcze będą uzupełniane. Natomiast na pewno nasze wojsko chętnie przyjmuje nawet bez obywatelstwa. Płacić też płaci. Oprócz tego powoli będą zachodzić kolejne zmiany, które dadzą prace choćby jako zarządcy miasta/hrabstwa (odpowiednik województwa)/baronii (odpowiednik powiatu/gminy)/wsi, które pozwolą kształtować krajobraz kraju. Z obywatelstwem też otworzą się drzwi do większej ilości stanowisk - dyrektor departamentu gospodarczego, jeśli byłaby potrzeba - Ministra Koronnego czy pracownika np. departamentu zbrojeniowego umożliwiając np. tworzenie nowego uzbrojenia itd.. Nic też nie stoi na przeszkodzie by założyć własną działalność gospodarczą (tutaj najpierw polecam zapoznanie się z doktryną gospodarczą i dekretem o gospodarce).
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przejście graniczne”