Centralske Sportkomit af Voxland (m.w. Centralny Komitet Sportowy Voxlandu) - organizacja odpowiedzialna za patronat oraz zarząd nad oficjalnymi wydarzeniami sportowymi mającymi miejsce w Królestwie Voxlandu. Jest organem posiadającym największy udział w Voxlandzkich Reprezentacjach, będąc tym samym ośrodkiem decyzyjnym dla nich. Wydaje certyfikaty dla osób chcących reprezentować Voxland w zawodach międzynarodowych.
Anastasia Windsachen pisze: 26 lis 2022, 21:58
Ok, więc sprężam cztery litery. Potrzeba głównej, tabeli ligi, profilu drużyny, składu drużyny... coś jeszcze?
Logowanie, rejestracja, transfery, taktyka, mecz, lodowisko i ulepszenia i to chyba(?) Wszystko
Lodowisko i ulepszenia na osobnej? Ja myślałam jakoś, że jest profil i w nim opcja wybudowania lodowiska, które zamienia się na ulepszanie
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland
Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Ok, w takim razie już sobie zrobię odpowiednie szkice
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Benji pisze: 26 lis 2022, 23:44
Może mapka heksagonalna?
Znaczy ja cały czas mówię o mapie KCV. Natomiast mapka Voxlandu w menadżerze z lokalizacją lodowisk. Kliknięcie odsyła do profilu... idk
P.S. kiedy Konighaus?
Benji pisze: 26 lis 2022, 23:44
Może mapka heksagonalna?
Znaczy ja cały czas mówię o mapie KCV.
Czy wam chodzi o coś takiego jak ma Nowy Brzeg? Że jak się najedzie to podpis pokazuje? Czy ja nie rozumiem?
Bo jeśli chodzi o coś takiego to gdzieś na komputerze powinienem mieć napisany przez kogoś kod tworzący coś takiego. Nie wiem tylko ile zajęłoby przetworzenie go z wersji oryginalnej na wersję taką jaka być powinna. Trzeba będzie to obczaić, ale to najwcześniej popołudniu albo nawet w środę, bo teraz nie zamierzam się podejmować tak skomplikowanej misji.
HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.