Witam

Dział powitań. Przywitaj się i opowiedz nam trochę o sobie!
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel

ODZNACZENIA

Witam

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Jako że w Edelweiss znowu panuję pokój, to przyszedłem w odwiedziny do Voxlandu :)
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Witam

Post autor: Anastasia Windsachen »

Witamy serdecznie i od razu zapraszamy w nasze skromne, acz wspaniałe progi. Po lewej stoi barek - można spróbować voxlandzkiej whisky albo piwa (Princliche Brauelien nie bez powodu zdobywa pochwały na Oktoberfest). Po prawej dworzec. Pospiesznym dotrzecie szybko do Sexnichen, voxlandzkiej Sodomy i Gomory, stamtąd polecam jednak udać się do Rzymu. Przyda Wam się wizyta na oddziale zakaźnym w miejscowym szpitalu. A tak na poważnie, to co byście tutaj chcieli Towarzyszu Leszku porobić? Zwiedzanko czy coś więcej?
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Anastasia Windsachen pisze: 22 lip 2025, 00:57 Witamy serdecznie i od razu zapraszamy w nasze skromne, acz wspaniałe progi. Po lewej stoi barek - można spróbować voxlandzkiej whisky albo piwa (Princliche Brauelien nie bez powodu zdobywa pochwały na Oktoberfest). Po prawej dworzec. Pospiesznym dotrzecie szybko do Sexnichen, voxlandzkiej Sodomy i Gomory, stamtąd polecam jednak udać się do Rzymu. Przyda Wam się wizyta na oddziale zakaźnym w miejscowym szpitalu. A tak na poważnie, to co byście tutaj chcieli Towarzyszu Leszku porobić? Zwiedzanko czy coś więcej?
A chętnie spróbuje whisky! Co do piwa, to nie pijam, wódki zresztą też nie. Tylko Whisky i Brandy są w moich gustach, jak chodzi o picie alkoholu. Primcliche Brauelien? A to piwo czy whisky? Wybaczcie że pytam, ale jak wiecie człowiek całe życie się uczy. Co do Sexnichen, myślę że na ten moment nie, ale kto wie w przyszłości? Dobrze, a co do roboty, póki co w odwiedziny. Mnie głównie motoryzacja i gospodarka interesuję oraz co najważniejsze wszelkie aktywności sportowe! Także póki co zaglądam, ale oczywiście jeśli są jakieś pytania w moją stronę, to z przyjemnością odpowiem :D
Awatar użytkownika
Kristof I Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Kristof I »

Witaj Leszku!
HM Kristof I, Konig af Voxland

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przejście graniczne”