Łowcy UFO

Awatar użytkownika
Fatima Chojnacka Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Łowcy UFO

Post autor: Fatima Chojnacka »

Obrazek

Lubisz tematykę kosmosu lub obcych? Interesuje Cię życie pozaziemskie? A może po prostu lubisz wcielić się w poszukiwacza? Ta gra jest idealna dla Ciebie! Rywalizuj z innymi o miano Najlepszego Łowcy UFO! Zapraszamy do wzięcia udziału w “Łowcach UFO”!

Więcej informacji pod tym linkiem:
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1036&t=37167
( — ) Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Łowcy UFO

Post autor: Anastasia Windsachen »

Fatima Chojnacka pisze: 27 kwie 2025, 15:36
Obrazek

Lubisz tematykę kosmosu lub obcych? Interesuje Cię życie pozaziemskie? A może po prostu lubisz wcielić się w poszukiwacza? Ta gra jest idealna dla Ciebie! Rywalizuj z innymi o miano Najlepszego Łowcy UFO! Zapraszamy do wzięcia udziału w “Łowcach UFO”!

Dla porządku przeniosłam do działu Ambasady Księstwa, by też wyraźniej było widać kraj pochodzenia inicjatywy.

Jestem ciekawa jak wygląda takie UFO, bo na razie znaleźć go nie mogę. Szukam, szukam i nie widzę! Może źle patrzę?
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Pavel van der Gibson Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Pavel van der Gibson »

Anastasia Windsachen pisze: 27 kwie 2025, 20:16
Obrazek

Dla porządku przeniosłam do działu Ambasady Księstwa, by też wyraźniej było widać kraj pochodzenia inicjatywy.

Jestem ciekawa jak wygląda takie UFO, bo na razie znaleźć go nie mogę. Szukam, szukam i nie widzę! Może źle patrzę?
Jedno jest bardzo mocno nieukryte, żeby każdy mógł zobaczyć czego ma szukać ;)
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Trener drużyny piłkarskiej Sarmackiej Akademii Nauk
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Pavel van der Gibson pisze: 27 kwie 2025, 20:29
Anastasia Windsachen pisze: 27 kwie 2025, 20:16
Obrazek

Jedno jest bardzo mocno nieukryte, żeby każdy mógł zobaczyć czego ma szukać ;)
A już zobaczyłam. Gdy szukałam koło 10 czy 11, to nie widziałam. Teraz już chyba 3 udało mi się znaleźć!
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ambasada Księstwa Sarmacji”