Dzień dobry,
Miło mi przybyć do Królestwa Voxlandu. jestem tu w celach dyplomatycznych ze strony Księstwa Sarmacji.
Ufam, że współpraca pomiędzy Narodami będzie układała się pozytywnie, tak jak dotychczas.
Z wyrazami estymy,
/-/ H. S.
Dzień dobry!
- Hawert Sroczyński
Dzień dobry!
dr net. Hawert wicehrabia Sroczyński h. Wiwern

AMBASADOR KSIĘSTWA SARMACJI W KRÓLESTWIE VOXLANDU
2009-2024 (z przerwami), niezliczona ilość funkcji od bezdomnego do głowy państw
- Joahim von Ribertrop • Stempel
-
OBYWATEL
ODZNACZENIA
Re: Dzień dobry!
Dasz Bór, witamy w Królestwie!

HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Ile tu Sarmatów migrujeHawert Sroczyński pisze: 30 lis 2024, 23:15 Dzień dobry,
Miło mi przybyć do Królestwa Voxlandu. jestem tu w celach dyplomatycznych ze strony Księstwa Sarmacji.
Ufam, że współpraca pomiędzy Narodami będzie układała się pozytywnie, tak jak dotychczas.
Z wyrazami estymy,
/-/ H. S.
/-/Sophie Sussane Cargalho Windsachen
- Krzysztof Windsor • Stempel
-
VHS
OBYWATEL
REPREZENTANT
ODZNACZENIA
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
VHS
OBYWATEL
REPREZENTANT
ODZNACZENIA
Willkommen Wasza Ekscelencjo, proszę się rozgościć, pozwiedzać. Mam nadzieję, że ambasada przypadnie Wam do gustu ;).

Wiedzą gdzie najlepiej jest żyćSophie pisze: 02 gru 2024, 01:05Ile tu Sarmatów migrujeHawert Sroczyński pisze: 30 lis 2024, 23:15 Dzień dobry,
Z wyrazami estymy,
/-/ H. S.

(—) HM Queen af Konigreich af Voxland
Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą 
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com