Centralske Sportkomit af Voxland (m.w. Centralny Komitet Sportowy Voxlandu) - organizacja odpowiedzialna za patronat oraz zarząd nad oficjalnymi wydarzeniami sportowymi mającymi miejsce w Królestwie Voxlandu. Jest organem posiadającym największy udział w Voxlandzkich Reprezentacjach, będąc tym samym ośrodkiem decyzyjnym dla nich. Wydaje certyfikaty dla osób chcących reprezentować Voxland w zawodach międzynarodowych.
Anastasia Windsachen pisze: 23 lis 2022, 15:12
W międzyczasie mogę powiedzieć, że do wtorku za 18 zł na Steam jest najnowszy Hunter. Jak ktoś jest chętny na zakup to zapraszam. Pobawimy się w polowania itd
Wprawdzie Huntera nie kupię (bałbym się o wytrzymałość mojego laptopa) to za sam fakt przypomnienia o promocjach (albo raczej w ogóle informacji o nich XD) dziękuję. Pora chyba przejrzeć listę życzeń i sprawdzić, czy czegoś nie kupić czy raczej czekać na kolejną fazę promocji...
Jeśli moja poczciwa 1050Ti z wytyraną i5-8400 (którą podkręcono do ponad 3 GhZ daje radę to może nie powinno być tak źle?
Anastasia Windsachen pisze: 23 lis 2022, 15:12
W międzyczasie mogę powiedzieć, że do wtorku za 18 zł na Steam jest najnowszy Hunter. Jak ktoś jest chętny na zakup to zapraszam. Pobawimy się w polowania itd
Ciekawe czy by mi to poszło... Jednak przedpotopowa Gtx750Ti mocno daje się we znaki. Ale za to wciąż zapraszam na rekreacyjny wyścig w Grida kiedyś, to akurat idzie na mikrofalówce nawet, a wygląda całkiem nieźle
Well, miałam w niedzielę nad tym myśleć, ale real dał się we znaki. Zapisuję definitywnie na liści by to jakoś przemyśleć.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland
Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Anastasia Windsachen pisze: 23 lis 2022, 18:23
Jeśli moja poczciwa 1050Ti z wytyraną i5-8400 (którą podkręcono do ponad 3 GhZ daje radę to może nie powinno być tak źle?
Pozdrawiam z LAPTOPA z Nvidia GeForce 940MX i Intel Core i5-7200 2.5 GHz. Obawiam się, że to skończyłoby się WYBITNIE źle.
HM Joahim II, Konig af Voxland
But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Pozdrawiam z LAPTOPA z Nvidia GeForce 940MX i Intel Core i5-7200 2.5 GHz. Obawiam się, że to skończyłoby się WYBITNIE źle.
Yeah... to MX chyba tak, tak... no cusz. Z podsłyszanych ploteczek, co mogą zainteresować Sophie - podobno dawno temu, pewnie przed 19/18 rokiem w Sarmacji próbowano coś zrobić w sprawie menadżera hokejowego. Mogę poszperać i rzucić tutaj byś zobaczyła, jak to tam wyglądało. Może jest coś wartego uwagi.
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Yeah... to MX chyba tak, tak... no cusz. Z podsłyszanych ploteczek, co mogą zainteresować @Sophie - podobno dawno temu, pewnie przed 19/18 rokiem w Sarmacji próbowano coś zrobić w sprawie menadżera hokejowego. Mogę poszperać i rzucić tutaj byś zobaczyła, jak to tam wyglądało. Może jest coś wartego uwagi.
Zamysł jakiś mam, ale przedstawię go, dopiero jak sobie to rozpiszę. Ogl z tą ligą będzie mały problem - mecze/kolejki. Muszę wykminić jakby tutaj je wylosowywać.
Sophie pisze: 24 lis 2022, 18:57
W sumie to @Anastasia Windsachen możesz już powoli przygotowywać front-end, ja muszę jeszcze parę rzeczy potestować i zacznę robić back-end
W takim razie już coś pogrzebię. Na pewno potrzebujemy podstronę z tabelką zawodników, ligi, przedstawiającą drużynę, zawodnika...
W sumie to @Anastasia Windsachen możesz już powoli przygotowywać front-end, ja muszę jeszcze parę rzeczy potestować i zacznę robić back-end
W takim razie już coś pogrzebię. Na pewno potrzebujemy podstronę z tabelką zawodników, ligi, przedstawiającą drużynę, zawodnika...
Mam pewien pomysł, można by połączyć to z MBP, ceny zawodników trzebaby ustalić tak, aby to było uczciwe, a same kluby miałyby konta instytucji prywatnej. W ten sposób można połączyć funkcjonalność MBP z ligą.
Mam pewien pomysł, można by połączyć to z MBP, ceny zawodników trzebaby ustalić tak, aby to było uczciwe, a same kluby miałyby konta instytucji prywatnej. W ten sposób można połączyć funkcjonalność MBP z ligą.
Miałoby to sens bo i sponsorzy by mogli istnieć. Sponsorowanie pucharów etc. Wszelkie nagrody w zawodach można by przekładać na np. trening zawodników czy coś
Miałoby to sens bo i sponsorzy by mogli istnieć. Sponsorowanie pucharów etc. Wszelkie nagrody w zawodach można by przekładać na np. trening zawodników czy coś
Plan mam taki:
1. Tworzymy konto Voxlandzkiej Federacji Hokejowej
2. Pieniądze wydawane przez kluby trafiają fo VFH
3. Na koniec każdego sezonu VFH wypłaca nagrody klubom
Tworzy nam się taki zamknięty obieg. Sponsorzy oczywiście też mile widziany, wtedy pieniądze z zewnątrz trafią do ligii.
Sophie pisze: 26 lis 2022, 14:52
Plan mam taki:
1. Tworzymy konto Voxlandzkiej Federacji Hokejowej
2. Pieniądze wydawane przez kluby trafiają fo VFH
3. Na koniec każdego sezonu VFH wypłaca nagrody klubom
Tworzy nam się taki zamknięty obieg. Sponsorzy oczywiście też mile widziany, wtedy pieniądze z zewnątrz trafią do ligii.
Dobry plan bo rozwiązuje problem, który przez chwilę miałam czyli skąd pieniądze na zabawę. No i też bardzo dobrze bo kolejna inicjatywa do wydawania pieniędzy i ich krążenia