Piotr Jankowski pisze: 27 lip 2024, 16:25
Cześć!
Jestem Piotrek Jankowski.
Tymi słowami ponad 4 lata temu przywitałem się na forum Królestwa Voxlandu. Od tamtego czasu dużo się zmieniło, zarówno jeśli chodzi o mnie jak i o Voxland, a temu drugiemu zmiany ewidentnie wyszły na dobre i choć nie jest to już to samo miejsce w którym stawiałem swoje pierwsze mikronacyjne kroki, to jestem dumny z tego jak jak wygląda obecnie Voxland. Bo jak to mówią: wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej i właśnie z tą myślą was zostawiam.
Miłego dnia!
Miłego dnia nawzajem! Dobrze widzieć, że stary obywatel zawitał w progi ojczyzny. Co prawda dosyć odmiennej i po wielu przejściach, ale wciąż jednak w pewien sposób tej samej. Serdecznie zapraszam do zostania na dłużej lub częstszych odwiedzin czy nawet odnowienia swojego obywatelstwa. Nie ukrywam, że każda nowa osoba na pokładzie, nawet jeśli tylko częściowo poświęcająca czas Voxlandowi to zawsze dobry atut

. Wojsko czeka, stolica czeka (wszystko wskazuje na jednak odwołanie obecnego burmistrza...), własne inicjatywy czekają, Plan 8-miesięczny trwa...