Windsachen Industrie AG Kloiding ans Textilies

Przedsiębiorstwo założone przez Anastasię Windsachen w czasach działalności w Księstwie Sarmacji. Początkowo odpowiedzialne za produkcję samochodów i uzbrojenia. Obecnie po wielu zmianach specjalizuje się w branży odzieżowej i tekstyliowej, browarniczej, rolnej oraz mniejszych sferach usług.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Windsachen Industrie AG Kloiding ans Textilies

Post autor: Anastasia Windsachen »

Windsachen Industrie AG Kloiding ans Textilies jest podmiotem należącym do spółki Windsachen Industrie AG, która specjalizuje się w wykonywaniu różnego rodzaju ubrań lub kompletów strojów. W swojej ofercie na ten moment posiadamy jedynie stroje piłkarskie, jednak ta będzie się stopniowo powiększać. Docelowo nasza marka ma być również odpowiedzialna za projektowanie i wykonywanie wojskowego umundurowania.

Do stworzenia oferowanych przez nas produktów stosujemy najwyższej jakości oraz odpowiednie dla środowiska składniki takie jak owcza wełna, bawełna, materiały oddychające i pochodzące z odzysku. W naszej firmie nie ma miejsca na marnowanie czegokolwiek bądź działanie na szkodę dla naszej planety. Oprócz tego w przypadku produkcji chociażby tartanów nie polegamy na nowoczesnych urządzeniach, a na tradycyjnych metodach ich szycia.
(—) HM Queen af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Obrazek

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Re: Windsachen Industrie AG Kloiding ans Textilies

Windsachen Industrie AG Kloiding ans Textilies (WIKaT)
Fußballoffer

Przedstawiamy Państwu nasze najnowsze produkty tj. stroje dla voxlandzkiej reprezentacji w piłce nożnej. Wykonane tak by pozytywnie wyróżniały się na murawie, nie były przesadzone, ale zarazem gustownie podążały za nurtem obecnie panującej mody w piłkarskim świecie.

Strój domowy został zaprojektowany w sposób wyważony, voxlandzka czerwień i ciemniejsze geometryczne fragmenty ubioru tworzą z niego prosty, ale elegancki zestaw. Wykonany z najlepszych tkanin umożliwiających skórze oddychanie, dobrze wchłaniających pot i szybko się go z siebie pozbywających. Produkt jest szyty ręcznie z dokładną starannością, numery zawodników dodatkowo są wyhaftowane, co sprawia, że zawodnik czuje komfort na plecach w przeciwieństwie do tych, którzy posiadają sztywne, plastikowe naprasowanki. Oprócz tego haft jest gwarantem długotrwałości wszelkich napisów.

Strój domowy reprezentacji Królestwa Voxlandu

Strój wyjazdowy, który spełniać będzie rolę swoistej wizytówki Królestwa na zagranicznych murawach został zaprojektowany tak by się wyróżniać, ale zarazem nie być przy tym śmiesznym bądź przesadzonym. Voxlandzki niebieski zmieszany z fioletem formują się w geometryczne kształty przypominające elementy piłki. Specjalnie wyróżnione zostały elementy takie jak logo drużyny czy sponsora technicznego, co jest zwłaszcza w przypadku logotypu odstępstwem od normy, którą zdaje się wprowadzać zestaw domowy. Podobnie jak on jest szyty ręcznie oraz wykonano go z najlepszych tkanin do strojów sportowych.

Strój wyjazdowy reprezentacji Królestwa Voxlandu

Obrazek Obrazek
Obrazek

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
AF de Espada Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: AF de Espada »

Jeżeli bym mógł,
Poniekąd skuszony postem w Edelweiss chciałbym zapytać się o wycenę zaprojektowania oraz wyprodukowania domowego oraz wyjazdowego kompletu strojów dla reprezentacji IV Republiki Muratyki.
Pierwotnie skłaniałem się zlecić to Nadlowi z Edelweiss do którego mam już zaufanie ale stwierdziłem iż warto również spróbować na domowym podwórku Nordaty tym bardziej że projekty strojów dla Voxlandu wyglądają równie kusząco.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

AF de Espada pisze: 23 lip 2024, 22:59 Jeżeli bym mógł,
Poniekąd skuszony postem w Edelweiss chciałbym zapytać się o wycenę zaprojektowania oraz wyprodukowania domowego oraz wyjazdowego kompletu strojów dla reprezentacji IV Republiki Muratyki.
Pierwotnie skłaniałem się zlecić to Nadlowi z Edelweiss do którego mam już zaufanie ale stwierdziłem iż warto również spróbować na domowym podwórku Nordaty tym bardziej że projekty strojów dla Voxlandu wyglądają równie kusząco.
Oczywiście, że możesz. Wycena - rzecz trudna do określenia, bo to zależy tak naprawdę w tym przypadku od godzin nad projektem. Jednak to trzeba zaprojektować, potem przymierzać, poprawiać. Jeden strój lubi zająć z kilka godzin. 250 voxów to godzina pracy. W zależności od poziomu skomplikowania projektu daję sobie jakieś 4-6h (wybredność przy projektowaniu). Więc wychodziłoby 1000-1500 voxów. Płatność oczywiście po dostarczeniu strojów, bo tylko wtedy będę mogła jasno określić czy tysiak, czy półtora.

Obrazek Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
AF de Espada Stempel

ODZNACZENIA

Jest to jak najbardziej kusząca oferta i w całkiem przyzwoitych pieniądzach. Toteż się skuszę.

Teraz pytanie czego potrzeba samej firmie, zgaduję że może godła państwowego oraz herb związkowy.
Obrazek
Obrazek
No i może dodam jeszcze barwy.
Wyjściowe są dość oczywiste gdyż mowa tu o barwach państwowych. Biel, Czerń oraz czerwień (be192f), ciężej będzie z wyjazdowymi. Voxland ma bardzo fikuśne ale nie powiem całkiem ładne komplety wyjazdowe.
Może w tej materii zaczerpnę porady ekspertki i w tak zwanym międzyczasie się coś jeszcze wymyśli.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Herb na pewno się przyda, ale godło również skoro reprezentacja gra (chociaż mało krajów w realu jak patrzyłam po koszulkach gra z godłem, prędzej ich symbolami lub herbami związków). Kolorystyka domowa dobra, b. dziękuję za HEX koloru. Mam już jakąś wizję na koszulki. Co do wyjazdowych... coś tam się klaruje. Nie za proste, nie za fikuśne, wyważone i myślę pasujące do drużyny. Nie trzymaj za słowo, ale do końca tygodnia powinny być (kilka innych projektów leży odłogiem)

Obrazek Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Projektantom chwilę zeszło przygotować projekty, następnie dostać ochrzan, ponownie je przygotować, otrzymać gratulacje i wysłać ostatecznie szkice do szwalni. Na szczęście im poszło o wiele szybciej dzięki czemu nie ma aż takich opóźnień jak wcześniej. W każdym razie bardzo mocno za nie przepraszamy. Niestety pracownicy nie zawsze doceniają fakt otrzymywania wypłaty...
Strój domowy

Strój wyjazdowy

Obrazek Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
AF de Espada Stempel

ODZNACZENIA

No muszę powiedzieć że strój wyjazdowy zakrawa pod dzieło sztuki i na prawdę mi się podoba.
Domowy z kolei niby prosty ale jak się na nie patrzę to główny wyszedł chyba nawet bardziej abstrakcyjny niż wyjazdowy.
Co nie ujmuje faktu że bez wątpienia będzie wyjątkowy na skalę światową.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

AF de Espada pisze: 15 sie 2024, 06:26 No muszę powiedzieć że strój wyjazdowy zakrawa pod dzieło sztuki i na prawdę mi się podoba.
Domowy z kolei niby prosty ale jak się na nie patrzę to główny wyszedł chyba nawet bardziej abstrakcyjny niż wyjazdowy.
Co nie ujmuje faktu że bez wątpienia będzie wyjątkowy na skalę światową.
Zadowolony klient to zawsze kolejna osoba, która może potwierdzić jakość marki. Mam nadzieję, że oprócz wyjątkowości będą one dobrze służyć Muratyce w nadchodzących meczach lub sezonie. Motyw słońc na stroju domowym odwołuje się oczywiście do muratyckiego symbolu. Natomiast na wyjazdowym możemy zobaczyć prawie całą Nordatę, co podkreśla przynależność do nordackiej wspólnoty.

Obrazek Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
AF de Espada Stempel

ODZNACZENIA

To teraz jedno ale jak ze kluczowe pytanie.
Ile się należy za taką usługę. Nie powiem na biednego nie trafiło ale liczę że jakoś bardzo mnie nie skroicie.
ObrazekObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Windsachen Industrie AG”