oraz @Mieszkańcy!
Członkiem komisji staje się wraz z dołączeniem do dyskusji. Nie ma żadnych formalności, jest to funkcja czysto narracyjna.
Ja mogę 7,10,1Anastasia Windsachen pisze: 16 cze 2024, 14:44 No dobrze to ja zacznę od planu ramowego, czyli co potrzebujemy.
Mogę się zobligować do realizacji pkt. 2, 3, 5, 6*, 11. Przy reszcie oczywiście też, ale nie chcę wszystkiego sama robić. Pomoc zagraniczna w formie wolontariatu z miłości do piłki nożnej mile widziana. Ostatecznie jest to impreza międzynarodowa, więc państwa nie będące naszymi kontrkandydatami mogliby nam pomóc ;)
- Spis oraz opis stadionów (2 w KCV, 1 w Rzymie, więc trzeba dobudować. Dobre byłyby wizualizacje),
- Zespół redakcyjny czyli 2-3 osoby oddelegowane do pisania relacji z kolejek,
- Grafiki grup, wyników meczy, tabeli, ćwierć, pół i finałów,
- Maskotka,
- Aktywność na naszych social mediach tj. Facebook + Twitter,
- Tabela na stronie z wynikami na żywo*
- Ceremonia otwarcia,
- Materiały reklamowe i sama kampania,
- Zapewnienie możliwości obstawiania meczy,
- Konkursy???
- Ostatecznie - spisanie tego wszystkiego w jeden PDF
*Nie obiecuję, ale do pierwszego kwartału '25 jeszcze daleko, więc może coś będzie
Ja tylko od siebie dodam, że zgłoszenie oferty nie musi mieć tego wszystkiego od razu. Warto jednak przedstawić cały program, choćby w formie opisowej/obrazkowej/punktowej.Anastasia Windsachen pisze: 27 cze 2024, 02:16 Dobra, bo zostało 15 dni do głosowania. Czy ktoś jeszcze z @Obywatel, @Mieszkaniec lub innych grup społecznych chce wspomóc organizację? @Krzysztof Windsor pasuje zacząć już teraz tworzyć opisy stadionów (opis + wizualizacja, w opisie info o liczbie miejsc na trybunach, ewentualne plany budowy dodatkowych) i konkursów.
Ja postaram się po sesji przedstawić grafiki, być może projekt strony internetowej dla v-Mundialu, hymn oraz maskotkę.
Pomożecie?
Das ist VoxlandHeinz-Werner Grüner pisze: 28 cze 2024, 13:13Ja tylko od siebie dodam, że zgłoszenie oferty nie musi mieć tego wszystkiego od razu. Warto jednak przedstawić cały program, choćby w formie opisowej/obrazkowej/punktowej.Anastasia Windsachen pisze: 27 cze 2024, 02:16 Dobra, bo zostało 15 dni do głosowania. Czy ktoś jeszcze z @Obywatel, @Mieszkaniec lub innych grup społecznych chce wspomóc organizację? @Krzysztof Windsor pasuje zacząć już teraz tworzyć opisy stadionów (opis + wizualizacja, w opisie info o liczbie miejsc na trybunach, ewentualne plany budowy dodatkowych) i konkursów.
Ja postaram się po sesji przedstawić grafiki, być może projekt strony internetowej dla v-Mundialu, hymn oraz maskotkę.
Pomożecie?
No chyba zapomnieliście do kogo mówicie. My to musimy mieć już przynajmniej część ogarniętą. Wizualną i merytoryczną. To trzeba pokazać jak wyglądałyby grafiki z wynikami, grupami, drabinką... Zapowiedzieć konkurs na maskotkę, być może wyrobić się z projektem strony, zapowiedzieć stadiony, obecne opisać...Heinz-Werner Grüner pisze: 28 cze 2024, 13:13Ja tylko od siebie dodam, że zgłoszenie oferty nie musi mieć tego wszystkiego od razu. Warto jednak przedstawić cały program, choćby w formie opisowej/obrazkowej/punktowej.Anastasia Windsachen pisze: 27 cze 2024, 02:16 Dobra, bo zostało 15 dni do głosowania. Czy ktoś jeszcze z @Obywatel, @Mieszkaniec lub innych grup społecznych chce wspomóc organizację? @Krzysztof Windsor pasuje zacząć już teraz tworzyć opisy stadionów (opis + wizualizacja, w opisie info o liczbie miejsc na trybunach, ewentualne plany budowy dodatkowych) i konkursów.
Pomożecie?
To tylko przypomnę, czas do 13 lipca. :)Anastasia Windsachen pisze: 28 cze 2024, 19:20No chyba zapomnieliście do kogo mówicie. My to musimy mieć już przynajmniej część ogarniętą. Wizualną i merytoryczną. To trzeba pokazać jak wyglądałyby grafiki z wynikami, grupami, drabinką... Zapowiedzieć konkurs na maskotkę, być może wyrobić się z projektem strony, zapowiedzieć stadiony, obecne opisać...Heinz-Werner Grüner pisze: 28 cze 2024, 13:13Ja tylko od siebie dodam, że zgłoszenie oferty nie musi mieć tego wszystkiego od razu. Warto jednak przedstawić cały program, choćby w formie opisowej/obrazkowej/punktowej.Anastasia Windsachen pisze: 27 cze 2024, 02:16 Dobra, bo zostało 15 dni do głosowania. Czy ktoś jeszcze z @Obywatel, @Mieszkaniec lub innych grup społecznych chce wspomóc organizację? @Krzysztof Windsor pasuje zacząć już teraz tworzyć opisy stadionów (opis + wizualizacja, w opisie info o liczbie miejsc na trybunach, ewentualne plany budowy dodatkowych) i konkursów.
Pomożecie?
Jak Voxland się za coś bierze to ma być tip top po trzykroć