Obrazek

Komisja ds. Wydarzeń Sportowych

Centralske Sportkomit af Voxland (m.w. Centralny Komitet Sportowy Voxlandu) - organizacja odpowiedzialna za patronat oraz zarząd nad oficjalnymi wydarzeniami sportowymi mającymi miejsce w Królestwie Voxlandu. Jest organem posiadającym największy udział w Voxlandzkich Reprezentacjach, będąc tym samym ośrodkiem decyzyjnym dla nich. Wydaje certyfikaty dla osób chcących reprezentować Voxland w zawodach międzynarodowych.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Kontakt:

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Komisja ds. Wydarzeń Sportowych

Post autor: Anastasia Windsachen »

Szanowni i Szanowne @Obywatele
oraz @Mieszkańcy!

Już za niecały miesiąc grono menadżerskie reprezentacji narodowych będzie wybierać gospodarza XXVI v-Mundialu. Voxland jako państwo niepodległe nie był organizatorem takiego wydarzenia. W toku rozmów pojawiła się chęć wzięcia udziału w rywalizacji o miano gospodarza kolejnego pollińskiego starcia o mundialowski puchar. Jednak to nie tylko zaszczyt, ale nakład pracy zarówno w trakcie trwania wydarzenia, jak i przed samymi wyborami. Należy sporządzić ofertę, która skłoni innych menadżerów do oddania głosu na naszą kandydaturę. Z racji, że jest to sprawa dotycząca naszej reprezentacji, naszego narodu, Centralske Sportkomit af Voxland powołał Kommission for Sportreigniß (Komisję ds. Wydarzeń Sportowych), która zachęca wszystkich chętnych do zostania jej członkiem i tym samym wspólnego decydowania o tym, co nasz kraj może zaoferować na nadchodzący v-Mundial. Te zobowiązania są potrzebne na już. Pamiętajmy jednak, że trzeba brać pod uwagę swoje możliwości i to czy będzie się w stanie obietnice te spełnić. Jako naród znany z przykładnej organizacji wydarzeń nie możemy pozwolić sobie na blamaż.

Członkiem komisji staje się wraz z dołączeniem do dyskusji. Nie ma żadnych formalności, jest to funkcja czysto narracyjna.
(—) HM Queen af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Obrazek

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Kontakt:

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Re: Komisja ds. Wydarzeń Sportowych

No dobrze to ja zacznę od planu ramowego, czyli co potrzebujemy.
  1. Spis oraz opis stadionów (2 w KCV, 1 w Rzymie, więc trzeba dobudować. Dobre byłyby wizualizacje),
  2. Zespół redakcyjny czyli 2-3 osoby oddelegowane do pisania relacji z kolejek,
  3. Grafiki grup, wyników meczy, tabeli, ćwierć, pół i finałów,
  4. Maskotka,
  5. Aktywność na naszych social mediach tj. Facebook + Twitter,
  6. Tabela na stronie z wynikami na żywo*
  7. Ceremonia otwarcia,
  8. Materiały reklamowe i sama kampania,
  9. Zapewnienie możliwości obstawiania meczy,
  10. Konkursy???
  11. Ostatecznie - spisanie tego wszystkiego w jeden PDF
Mogę się zobligować do realizacji pkt. 2, 3, 5, 6*, 11. Przy reszcie oczywiście też, ale nie chcę wszystkiego sama robić. Pomoc zagraniczna w formie wolontariatu z miłości do piłki nożnej mile widziana. Ostatecznie jest to impreza międzynarodowa, więc państwa nie będące naszymi kontrkandydatami mogliby nam pomóc ;)

*Nie obiecuję, ale do pierwszego kwartału '25 jeszcze daleko, więc może coś będzie

Obrazek Obrazek
Obrazek

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Krzysztof Windsor Stempel

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Krzysztof Windsor »

Anastasia Windsachen pisze: 16 cze 2024, 14:44 No dobrze to ja zacznę od planu ramowego, czyli co potrzebujemy.
  1. Spis oraz opis stadionów (2 w KCV, 1 w Rzymie, więc trzeba dobudować. Dobre byłyby wizualizacje),
  2. Zespół redakcyjny czyli 2-3 osoby oddelegowane do pisania relacji z kolejek,
  3. Grafiki grup, wyników meczy, tabeli, ćwierć, pół i finałów,
  4. Maskotka,
  5. Aktywność na naszych social mediach tj. Facebook + Twitter,
  6. Tabela na stronie z wynikami na żywo*
  7. Ceremonia otwarcia,
  8. Materiały reklamowe i sama kampania,
  9. Zapewnienie możliwości obstawiania meczy,
  10. Konkursy???
  11. Ostatecznie - spisanie tego wszystkiego w jeden PDF
Mogę się zobligować do realizacji pkt. 2, 3, 5, 6*, 11. Przy reszcie oczywiście też, ale nie chcę wszystkiego sama robić. Pomoc zagraniczna w formie wolontariatu z miłości do piłki nożnej mile widziana. Ostatecznie jest to impreza międzynarodowa, więc państwa nie będące naszymi kontrkandydatami mogliby nam pomóc ;)

*Nie obiecuję, ale do pierwszego kwartału '25 jeszcze daleko, więc może coś będzie
Ja mogę 7,10,1
HKH Konigprins, Prins af Dravsk
Awatar użytkownika
Kontakt:

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Dobra, bo zostało 15 dni do głosowania. Czy ktoś jeszcze z @Obywatel, @Mieszkaniec lub innych grup społecznych chce wspomóc organizację? @Krzysztof Windsor pasuje zacząć już teraz tworzyć opisy stadionów (opis + wizualizacja, w opisie info o liczbie miejsc na trybunach, ewentualne plany budowy dodatkowych) i konkursów.

Ja postaram się po sesji przedstawić grafiki, być może projekt strony internetowej dla v-Mundialu, hymn oraz maskotkę.

Pomożecie?

Obrazek Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Anastasia Windsachen pisze: 27 cze 2024, 02:16 Dobra, bo zostało 15 dni do głosowania. Czy ktoś jeszcze z @Obywatel, @Mieszkaniec lub innych grup społecznych chce wspomóc organizację? @Krzysztof Windsor pasuje zacząć już teraz tworzyć opisy stadionów (opis + wizualizacja, w opisie info o liczbie miejsc na trybunach, ewentualne plany budowy dodatkowych) i konkursów.

Ja postaram się po sesji przedstawić grafiki, być może projekt strony internetowej dla v-Mundialu, hymn oraz maskotkę.

Pomożecie?
Ja tylko od siebie dodam, że zgłoszenie oferty nie musi mieć tego wszystkiego od razu. Warto jednak przedstawić cały program, choćby w formie opisowej/obrazkowej/punktowej.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Krzysztof Windsor Stempel

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Krzysztof Windsor »

Heinz-Werner Grüner pisze: 28 cze 2024, 13:13
Anastasia Windsachen pisze: 27 cze 2024, 02:16 Dobra, bo zostało 15 dni do głosowania. Czy ktoś jeszcze z @Obywatel, @Mieszkaniec lub innych grup społecznych chce wspomóc organizację? @Krzysztof Windsor pasuje zacząć już teraz tworzyć opisy stadionów (opis + wizualizacja, w opisie info o liczbie miejsc na trybunach, ewentualne plany budowy dodatkowych) i konkursów.

Pomożecie?
Ja tylko od siebie dodam, że zgłoszenie oferty nie musi mieć tego wszystkiego od razu. Warto jednak przedstawić cały program, choćby w formie opisowej/obrazkowej/punktowej.
Das ist Voxland :laughing_deer:
HKH Konigprins, Prins af Dravsk
Awatar użytkownika
Kontakt:

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Pomożecie?
No chyba zapomnieliście do kogo mówicie. My to musimy mieć już przynajmniej część ogarniętą. Wizualną i merytoryczną. To trzeba pokazać jak wyglądałyby grafiki z wynikami, grupami, drabinką... Zapowiedzieć konkurs na maskotkę, być może wyrobić się z projektem strony, zapowiedzieć stadiony, obecne opisać...

Jak Voxland się za coś bierze to ma być tip top po trzykroć

Obrazek Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Anastasia Windsachen pisze: 28 cze 2024, 19:20

Pomożecie?
No chyba zapomnieliście do kogo mówicie. My to musimy mieć już przynajmniej część ogarniętą. Wizualną i merytoryczną. To trzeba pokazać jak wyglądałyby grafiki z wynikami, grupami, drabinką... Zapowiedzieć konkurs na maskotkę, być może wyrobić się z projektem strony, zapowiedzieć stadiony, obecne opisać...

Jak Voxland się za coś bierze to ma być tip top po trzykroć
To tylko przypomnę, czas do 13 lipca. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Kontakt:

VHS

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Komisja publikuje opis kandydatury Królestwa Voxlandu na gospodarza XXVI v-Mundialu:
Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Centralske Sportkomit af Voxland”