Spodziewana mocna nieobecność na wszystkich frontach...
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Spodziewana mocna nieobecność na wszystkich frontach...
Publikując ten komunikat nie wiedziałam, że stan realiozy może się pogorszyć. Niestety obecnie ze względu na bardzo poważne sprawy w realu i ich wpływ na mnie, muszę stwierdzić, że prawdopodobną jest moja nieobecność do końca tego tygodnia lub dłużej. Nieobecność na Discordzie, na forum, opóźnione odpowiedzi na kanałach prywatnych. Nie wykluczam, że mogę się czasem pojawić by Voxlandem czy Leocją "zagłuszyć" real, ale mogą to być sytuacje rzadkie lub kompletnie nie mające miejsca. Nieobecność =/= brakowi prac nad stroną, ale na pewno też je spowolni z racji na możliwości. Obyśmy wszyscy niedługo powychodzili z mocnego reala i przywrócili stabilną aktywność naszego Królestwa!
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Re: Spodziewana mocna nieobecność na wszystkich frontach...
Dramatyczny komunikat można odwołać, wracam do żywych, ale wciąż w tej okrojonej aktywności. Aktualnie siły i wenę kieruję na front graficzny i webdev'owy. Aczkolwiek wrócę też z postami
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland