Guten Tag

Dział powitań. Przywitaj się i opowiedz nam trochę o sobie!
Awatar użytkownika
Gaetano Kohlmeise Stempel

Przynależności

Guten Tag

Post autor: Gaetano Kohlmeise »

Guten Tag wszystkim mieszkańcom Voxlandu. Przybyłem tu wczoraj na aukcję obrazów, z której wyjeżdzam z niczym :sad_deer: Niemniej, wykorzystam okazję, żeby się przywitać i napisać kilka słów od siebie. Pochodzę z krainy Edli. Jeśli ktoś zapytałby mnie, co w Voxlandzie podoba mi sie najbardziej, odpowiedziałbym "af". Tak, dobrze słyszeliście. Bardzo mi się podoba ta wariacja językowa. Poza tym - duży plus dla jeleni. To taki wspólny mianownik między Edelweiss a Voxlandem. No i kultura, która w Voxlandzie wysoko stoi. :black_buqette:
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Guten Tag

Post autor: Anastasia Windsachen »

Guten Tag Herr Kohlmeise!

Miło było Was gościć u nas i liczymy, że pomimo być może zawodnego pierwszego doświadczenia z nami odwiedzicie nas jeszcze raz 🖤. Wiele można zobaczyć, wiele samemu włożyć w budowę naszego państwa jak my pomagamy teraz Wam w Edelweiß 🖤.

A jeleń... zwierzę iście królewskie! Nie bez powodu monarchowie zewsząd na przestrzeni wieków organizowali polowania na te dumne istoty. Ale racja, wspólny mianownik między nami to jest. A za kulturę to można dziękować i wyłącznie nieocenionemu @Krzysztof Windsor
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Guten Tag

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Dasz Bór! Serdecznie witamy w Voxlandzie!
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przejście graniczne”