Windsachen Industrie AG - Informacje dot. działalności
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Windsachen Industrie AG - Informacje dot. działalności
W czasach działalności Jej Królewskiej Mości w Księstwie Sarmacji założyła ona firmę Windsachen Trading Company, która od tamtego dnia zmieniła zarówno sfery swojej działalności jak i samą nazwę - Windsachen Co. Od producentów samochodów, w tym kultowego Reckslera Ryslera, którym prywatnie jeździ Królowa oraz serii SUVów będących w służbie voxlandzkiej Rodzinie Królewskiej do handlu żywnością i wyrobami pochodzącymi z ziem posiadanych przez królewską małżonkę. Obecnie w międzynarodowej ofercie firmy można znaleźć piwo pochodzące z Brzozopól Chmielnych w Leocji oraz papierosy wykonywane z rosnącego w dzierżawie tytoniu.
Wiadomo jednak, że w związku z działalnością Królowej w Voxlandzie mają powstać kolejne produkty, tym razem pochodzenia voxlandzkiego. Między kuluarami mówi się o królewskiej whisky, która miałaby już niedługo zawitać na sklepowych półkach.
Wiadomo jednak, że w związku z działalnością Królowej w Voxlandzie mają powstać kolejne produkty, tym razem pochodzenia voxlandzkiego. Między kuluarami mówi się o królewskiej whisky, która miałaby już niedługo zawitać na sklepowych półkach.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Kristof I • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Re: Windsachen Industrie AG - Informacje dot. działalności
To ja w Wertingham daje niskie ceny, a ty tu takie wysokie proponujesz XDAnastasia Windsachen pisze: 21 wrz 2023, 21:26 W czasach działalności Jej Królewskiej Mości w Księstwie Sarmacji założyła ona firmę Windsachen Trading Company, która od tamtego dnia zmieniła zarówno sfery swojej działalności jak i samą nazwę - Windsachen Co. Od producentów samochodów, w tym kultowego Reckslera Ryslera, którym prywatnie jeździ Królowa oraz serii SUVów będących w służbie voxlandzkiej Rodzinie Królewskiej do handlu żywnością i wyrobami pochodzącymi z ziem posiadanych przez królewską małżonkę. Obecnie w międzynarodowej ofercie firmy można znaleźć piwo pochodzące z Brzozopól Chmielnych w Leocji oraz papierosy wykonywane z rosnącego w dzierżawie tytoniu.
HM Kristof I, Konig af Voxland

-
Przynależności
ODZNACZENIA
Bo to synek trzeba umieć zarabiać i jeszcze wiedzieć na czym! Wiadomo, że papieros drogo kosztować musi, alkohol nie taniejKrzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 22:05 To ja w Wertingham daje niskie ceny, a ty tu takie wysokie proponujesz XD

- Kristof I • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Ale ja dałem koc za 40 palatynów, a ty tu papierochy za 35!Anastasia Windsachen pisze: 21 wrz 2023, 22:18Bo to synek trzeba umieć zarabiać i jeszcze wiedzieć na czym! Wiadomo, że papieros drogo kosztować musi, alkohol nie taniejKrzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 22:05 To ja w Wertingham daje niskie ceny, a ty tu takie wysokie proponujesz XD

-
Przynależności
ODZNACZENIA
Racja, za tanio... tylko pytanie co? Czy papierosy, czy koc? Co powinno mieć cenę podwójną czego?Krzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 22:42Ale ja dałem koc za 40 palatynów, a ty tu papierochy za 35!Anastasia Windsachen pisze: 21 wrz 2023, 22:18Bo to synek trzeba umieć zarabiać i jeszcze wiedzieć na czym! Wiadomo, że papieros drogo kosztować musi, alkohol nie taniejKrzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 22:05 To ja w Wertingham daje niskie ceny, a ty tu takie wysokie proponujesz XD

- Kristof I • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
No właśnie. Ja patrzę poprzez dni zarobków. To na to wychodzi, że koc można kupić w dwa dni pisania postów. Przy dużej ilości... Czyżby jednak koc zbyt tani?Anastasia Windsachen pisze: 21 wrz 2023, 22:45Racja, za tanio... tylko pytanie co? Czy papierosy, czy koc? Co powinno mieć cenę podwójną czego?Krzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 22:42Ale ja dałem koc za 40 palatynów, a ty tu papierochy za 35!Anastasia Windsachen pisze: 21 wrz 2023, 22:18
Bo to synek trzeba umieć zarabiać i jeszcze wiedzieć na czym! Wiadomo, że papieros drogo kosztować musi, alkohol nie taniej

-
Przynależności
ODZNACZENIA
Koc masz na wieki, papierosy na kilka dni... ergo zarabiam lepiej. Ale tak serio to no uważam, że taki kocyk to tak minimum 200₰ (ehh trzeba gdzieś tu dodać symbol voxa, jutro). Z drugiej jednak strony. Koc za 200₰... zakładając, że Voxland miałby te 23 tyś. ₰ to wtedy... 110 kocy byłby warty skarb państwa. Może to 40₰ jest rozsądne? Pamiętajmy, że przyjdą takie rzeczy jak inwestycje, jak zakupy czegoś, popatrzmy też na wypłaty (co prawda w secesach, ale przyjmijmy stosunek 1:1 po nowelizacji)... nie można przegiąćKrzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 23:02No właśnie. Ja patrzę poprzez dni zarobków. To na to wychodzi, że koc można kupić w dwa dni pisania postów. Przy dużej ilości... Czyżby jednak koc zbyt tani?Anastasia Windsachen pisze: 21 wrz 2023, 22:45Racja, za tanio... tylko pytanie co? Czy papierosy, czy koc? Co powinno mieć cenę podwójną czego?Krzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 22:42
Ale ja dałem koc za 40 palatynów, a ty tu papierochy za 35!

- Kristof I • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
Właśnie mam duży problem z ustaleniem tego ile to jest za dużo, a ile za mało za jakiś produkt...Anastasia Windsachen pisze: 21 wrz 2023, 23:26Koc masz na wieki, papierosy na kilka dni... ergo zarabiam lepiej. Ale tak serio to no uważam, że taki kocyk to tak minimum 200₰ (ehh trzeba gdzieś tu dodać symbol voxa, jutro). Z drugiej jednak strony. Koc za 200₰... zakładając, że Voxland miałby te 23 tyś. ₰ to wtedy... 110 kocy byłby warty skarb państwa. Może to 40₰ jest rozsądne? Pamiętajmy, że przyjdą takie rzeczy jak inwestycje, jak zakupy czegoś, popatrzmy też na wypłaty (co prawda w secesach, ale przyjmijmy stosunek 1:1 po nowelizacji)... nie można przegiąćKrzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 23:02No właśnie. Ja patrzę poprzez dni zarobków. To na to wychodzi, że koc można kupić w dwa dni pisania postów. Przy dużej ilości... Czyżby jednak koc zbyt tani?Anastasia Windsachen pisze: 21 wrz 2023, 22:45
Racja, za tanio... tylko pytanie co? Czy papierosy, czy koc? Co powinno mieć cenę podwójną czego?

Za przykładem Ronona zacząłem stosować stawkę 200 ♇ za godzinę „pracy w kreacji”. Wydaje mi się, że to jedyny kierunek, jaki się w miarę spina. Gdybyśmy mieli odnosić ceny produktów do cen realnych, paczka papierosów „powinna” kosztować 0,55 ♇ przy założeniu dziennej „płacy minimalnej” wynoszącej 5 ♇. Komu by się chciało za te pieniądze… (Oczywiście, w miejscu palatyna można wstawić dowolną walutę krajową).Krzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 23:39 Właśnie mam duży problem z ustaleniem tego ile to jest za dużo, a ile za mało za jakiś produkt...
- Ignats ik Ruth • Stempel
-
Przynależności
ODZNACZENIA
O kurła. To ostro po kosztach Wam sprzedałem wóz w Wintadżynacie. xDHelwetyk pisze: 22 wrz 2023, 06:33Za przykładem Ronona zacząłem stosować stawkę 200 ♇ za godzinę „pracy w kreacji”.Krzysztof Windsor pisze: 21 wrz 2023, 23:39 Właśnie mam duży problem z ustaleniem tego ile to jest za dużo, a ile za mało za jakiś produkt...