I Plan 3-miesięczny

Bez gospodarki ani rusz. Ani pieniądza, ani rozwoju. Tutaj możesz prowadzić własną firmę, zarządzać państwową i załatwić wszelkie sprawy związane z czymkolwiek mającym styczność z gospodarką. Pamiętaj! I ty możesz dołączyć do klasy robotniczej i działać ku chwale Królestwa niosąc mu rozwój i potrzebne dobra.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: I Plan 3-miesięczny

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Antoni Moskwicz pisze: 15 cze 2026, 00:32 Jeśli potrzebna będzie pomoc - części, maszyny, wiedza bądź cokolwiek - mogę też się przyłączyć!
Miło widzieć, że przyjaźń voxlandzko-dreamlandzka istnieje pomimo braku traktatów. Zachęcam Was jednak Towarzyszu do złożenia wniosku o obywatelstwo. Wtedy będziecie mogli się jeszcze lepiej przysłużyć Królestwu ;)
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Antoni Moskwicz Stempel
Kontakt:

Post autor: Antoni Moskwicz »

Anastasia Windsachen pisze: 17 cze 2026, 18:55 Miło widzieć, że przyjaźń voxlandzko-dreamlandzka istnieje pomimo braku traktatów. Zachęcam Was jednak Towarzyszu do złożenia wniosku o obywatelstwo. Wtedy będziecie mogli się jeszcze lepiej przysłużyć Królestwu ;)
Niestety obecna konstytucja Dreamlandu ogranicza możliwość piastowania stanowisk w rządzie i udziału w Parlamencie osobom z wielokrotnym obywatelstwem. Chociaż nie powiem, byłoby co najmniej ciekawie...
Antoni Moskwicz van der Pohl
Obrazek
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Antoni Moskwicz pisze: 18 cze 2026, 03:33
Anastasia Windsachen pisze: 17 cze 2026, 18:55 Miło widzieć, że przyjaźń voxlandzko-dreamlandzka istnieje pomimo braku traktatów. Zachęcam Was jednak Towarzyszu do złożenia wniosku o obywatelstwo. Wtedy będziecie mogli się jeszcze lepiej przysłużyć Królestwu ;)
Niestety obecna konstytucja Dreamlandu ogranicza możliwość piastowania stanowisk w rządzie i udziału w Parlamencie osobom z wielokrotnym obywatelstwem. Chociaż nie powiem, byłoby co najmniej ciekawie...
Wiecie, nie wiem jak jest z Marszałkiem Sił Zbrojnych, ale ja mam aż 4 obywatelstwa, w tym dreamlandzkie i sprawuję tą funkcję. Inna rzecz, że mało mi czasu na to...

Nie sądzę, by którekolwiek z naszych państw miało problem o kosmopolitanizm w obliczu jawnych kryzysów demograficznych
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Artur Kardacz Stempel

Post autor: Artur Kardacz »

Hohenburg Bouwbedrijf, należące do Ligi Morskiej i Kolonialnej, z chęcią zajmie się budową i remontem stacji kolejowych.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gospodarka”