Ostatni post z poprzedniej strony:

[kliknij na obrazek]
Korona pragnie serdecznie pochwalić naszą reprezentację. Minęła już pierwsza kolejka a my jeszcze nie zgarnęliśmy ani jednego wpierdolu! I jeszcze w tabeli jesteśmy wyżej od Kirów! Zdecydowanie wspaniałe osiągnięcie. Oby tak dalej, to może być jeden z lepszych mundiali w naszej historii.

Życzyłbym sobie, ale także i Wam Voxom żebyśmy wygrywali wszystko. Nie mniej wiemy, że nam się to nie uda. Tymczasem infromuje, że nie ma przygotwanej rozpiski spotkań, ale z racji regionalnego porozumienia jestem w stanie określić co następuje:Joahim von Ribertrop pisze: 08 paź 2025, 22:08Korona pragnie serdecznie pochwalić naszą reprezentację. Minęła już pierwsza kolejka a my jeszcze nie zgarnęliśmy ani jednego wpierdolu! I jeszcze w tabeli jesteśmy wyżej od Kirów! Zdecydowanie wspaniałe osiągnięcie. Oby tak dalej, to może być jeden z lepszych mundiali w naszej historii.
A tak nieco bardziej poważnie, jest gdzieś rozpiska meczów wrzucona? Nie żebym wybitnie wierzył w naszą reprezentację, będzie dobrze jak przywiozą do domu chociaż punkt. I tak warto udawać że się im kibicuje. To jakby tak, mój patriotyczny obowiązek czy coś.

Ikaesde.Voxland - Sclavinia 1 - 1 (0 - 1)

Za drobną opłatą mogę przekupić skład sędziowski. ;)Joahim von Ribertrop pisze: 12 paź 2025, 01:29Ikaesde.Voxland - Sclavinia 1 - 1 (0 - 1)
W ogóle następny mecz z Kirami, to muszę ogarnąć jakieś patriotyczne bojówki, tak na wszelki wypadek.
Znaczy się, bojówki? Jakie bojówki? Ja nic nie wiem o żadnych bojówkach, to jest kiryjska prowokacja!
(Jak reprezentacja przegra z Kirami to dostaną skierowanie na turnus w Sambanie, P O Z D R A W I A M).