Wniosek o Obywatelstwo i Nominację

Siedziba Pary Królewskiej, tutaj mają miejsce najważniejsze wydarzenia w historii Królestwa. To jest też jego polityczne i tożsamościowe serce, które prężnie bije ku chwale państwa. Wszelkie potrzebne sprawy, w których pomóc lub zadziałać może tylko Monarcha należy kierować tutaj.

Moderatorzy: Król/Regent, Król/Regent

Awatar użytkownika
Narendra Abbas Mukherjee • Stempel

Wniosek o Obywatelstwo i Nominację

Post autor: Narendra Abbas Mukherjee »

Wasza Wysokość@Kristof I,
Wnoszę o przyznie mi obywatelstwa Voxlandu a konkretnie obywatelstwa Sambanu, gdzie chcę powrócić i działać.
Bardzo chciałbym odbudować chwałę mej dawnej ojczyzny, dlatego wnioskuje również o oddanie mi w zarząd Sambanu
(Sambanu Zachodniego).

Ja, Ahmed Hussain at-Ururu, świadom praw i obowiązków obywatela Królestwa i poddanego Jego Królewskiej Mości Kristofa I, przysięgam dbać o dobro mojej Ojczyzny, nieść dumnie jej sztandar i bronić ją przed złem.
/-/ rajkumar (książę) Narendra Abbas Mukherjee
Tytularny Cesarz i dziedzic Sambanu Zachodniego
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Wniosek o Obywatelstwo i Nominację

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ahmed Hussain at - Ururu pisze: 21 lip 2026, 00:52 Wasza Wysokość@Kristof I,
Wnoszę o przyznie mi obywatelstwa Voxlandu a konkretnie obywatelstwa Sambanu, gdzie chcę powrócić i działać.
Bardzo chciałbym odbudować chwałę mej dawnej ojczyzny, dlatego wnioskuje również o oddanie mi w zarząd Sambanu
(Sambanu Zachodniego).

Ja, Ahmed Hussain at-Ururu, świadom praw i obowiązków obywatela Królestwa i poddanego Jego Królewskiej Mości Kristofa I, przysięgam dbać o dobro mojej Ojczyzny, nieść dumnie jej sztandar i bronić ją przed złem.
Ja jedynie zauważę, że nie rozróżniamy obywatelstwa voxlandzkiego od sambańskiego. Dalej - Sambana Zachodnia czy też według poprawnej obecnie terminologii - Voxlandzkie Terytorium Emiratu Sambany lub po prostu Sambana czy też Emirat Sambany jest terytorium Królestwa Voxlandu, co według Dekretu Królewskiego o Podziale Administracyjnym Królestwa Voxlandu oznacza, że:
Art. 1. ust. 3. pkt. 2. pisze: Terytoria (Territorie);
  1. Terytorium jest podlegającym jurysdykcji wojskowej obszarem, na którym funkcjonowanie voxlandzkich władz cywilnych jest niemożliwe lub mocno utrudnione. Na czele terytorium stoi wyznaczony dowódca wojsk (Armee Kommander).
Tym samym by móc zarządzać Sambaną w imieniu Jego Królewskiej Mości oraz voxlandzkiego ludu pracującego musicie najpierw wstąpić do Voxlandzkiej Armii Ludowej (co w gruncie rzeczy jest Waszym obowiązkiem, gdy zostaniecie obywatelem), a następnie zasłużyć się na tyle by zyskać awans potrzebny do otrzymania dowództwa nie tylko nad Sambaną, ale również i nad Sambańskim Okręgiem Wojskowym. Z pewnością fakt, że pochodzicie z tych terenów pomoże Wam w spełnianiu obywatelskiego obowiązku wobec Ludu i Korony.

To tak tylko by Was bardziej uświadomić względem Waszego życzenia. Również istnieje takie niepisane prawo, że zanim nadane zostanie obywatelstwo, osoba o nie ubiegająca musi przynajmniej przez tydzień wykazać aktywność, pozwolić poznać się społeczeństwu, do którego pragnie dołączyć i któremu chce służyć.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Narendra Abbas Mukherjee • Stempel

Re: Wniosek o Obywatelstwo i Nominację

Post autor: Narendra Abbas Mukherjee »

Rozumiem. Więc odczekam wymagany czas.
/-/ rajkumar (książę) Narendra Abbas Mukherjee
Tytularny Cesarz i dziedzic Sambanu Zachodniego
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pałac Królewski”