Sabhi ko namaskar!

Dział powitań. Przywitaj się i opowiedz nam trochę o sobie!
Awatar użytkownika
Narendra Abbas Mukherjee • Stempel

Sabhi ko namaskar!

Post autor: Narendra Abbas Mukherjee »

Sabhi ko namaskar!

Nazywam się Ahmed Hussain at-Ururu i jestem dawnym mieszkańcem Sambanu Zachodniego w Federacji Al-Rajn.

Z radością witam Jego Królewską Mość Króla Kristofa I oraz wszystkich mieszkańców Królestwa Voxlandu. .
Mam nadzieję, że będę mógł powrócić do Sambanu Zachodniego, aby ponownie tam żyć, działać i wspólnie z innymi przyczyniać się do rozwoju tej ziemi. Wierzę, że będzie to okazja do budowania dobrych relacji, współpracy oraz pomyślnej przyszłości.
Chciałbym się tam osiedlić i jeżeli pozwolicie odbudować chwałę dawnego Królestwa.

Niech pokój, wzajemny szacunek i dobrobyt towarzyszą Królowi Kristofowi I oraz całemu Królestwu Voxlandu.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2026, 20:15 przez Narendra Abbas Mukherjee, łącznie zmieniany 1 raz.
/-/ rajkumar (książę) Narendra Abbas Mukherjee
Tytularny Cesarz i dziedzic Sambanu Zachodniego
Awatar użytkownika
Kristof I • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: As-salāmu ʿalaykum!

Post autor: Kristof I »

Willkommen!

Serdecznie witam na ziemiach Królestwa Voxlandu. Zapraszamy aby się rozgościć :flag:
W jakich latach szanowny działał w Sambanie Zachodnim? Zapraszamy do zapoznania się z najnowszą historią Sambany, oraz operacjami wojskowymi, które miały tam ostatnio miejsce.
Zachęcam do założenia konta w Międzynarodowym systemie STEMPEL: https://stempel.org.pl a później zweryfikować się u nas podając kod tutaj: viewtopic.php?t=495&start=60 Dzięki temu może szanowny zacząć zarabiać w Międzynarodowym Banku Pollinu z każdym napisanym postem. W razie pytań proszę śmiało pytać, kto pyta nie błądzi.
HM Kristof I, Konig af Voxland

Awatar użytkownika

Do Sambanu trafiłem na krótko przed zakończeniem funkcjonowania forum, w 2016 r.
Awatar użytkownika
Sora Mukashi • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Sora Mukashi »

Ohayougozaimasu, witamy w Voxlandzie!
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen • Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Wspaniale widzieć kolejną osobę, która wraca po długiej nieobecności. Być może udało Wam się zachować coś o Al-Rajnie, czego nie udało się zarchiwizować społeczności międzynarodowej, a zwłaszcza nieocenionemu Archiwiście i Dyspozytorowi Pollinu @Orjon Surma
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

Ohayougozaimasu @Sora Mukashi .
Bardzo lubię również klimat orientalny 😁.

@Anastasia Windsachen , dziękuję bardzo. Niestety,ja nie mam nic zachowanego z tamtego okresu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Przejście graniczne”