RMAW - temat ogólny

Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

RMAW - temat ogólny

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek

Nikt sobie nie wyobrażał, że taki piękny paźdzernik tak mnie przytłoczy. No, ale jestem i nie mogę zawieźć przyjaciół z Królestwa Lumerii. Rajd jest tym czasem kiedy, choćby i w nocy, ale trzeba się postarać i dopiąć wszystko na ostatni guzik.

Startujemy już za 8 dni, czasu pozostaje naprawdę niewiele. Już dziś rozpocznę "obiegówkę" po discordzie z informacją do kierowców czy zamierzają wystartować. Proszę o zrozumienie, ale ułatwi mi to znacznie pracę. Co do osób, które nie posiadają tego środka komunikacji, proszę o info na pw lub właśnie w wątku informacyjnym.

No, ale dosyć nudzenia. Jesteście gotowi na prawdziwe szaleństwo po lumeryjskich drogach???

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

OBYWATEL

RÓD

ODZNACZENIA

CZŁONEK

Re: RMAW - temat ogólny

Post autor: Anastasia Windsachen »

Zobaczmy czy w tym rajdzie uda się podjechać bliżej podium!
(—) HM Queen af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Obrazek

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

Anastasia Windsachen pisze: 19 paź 2023, 21:14 Zobaczmy czy w tym rajdzie uda się podjechać bliżej podium!
Coś mi się wydaje, że będzie nieco łatwiej. Choć liczba osób, która potwierdziła mi już udział jest znaczna, to jednak chyba nie ma tego "entuzjazmu". Powód znany od "zarania Lumerii" - forum i jego "inność".
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

Obrazek

Już tylko tydzień do wielkiej gonitwy koni mechanicznych na ziemiach lumeryjskich. Pamiętajmy jednak, że cała otoczka rajdowa nie odbyła by się bez udziału grona mecenasów i sponsorów. W końcu nikt za darmo nie będzie jeździł. :)

Obrazek

Wielu kierowców już potwierdziło swój udział, ale jest też "pewna" grupa, która nie odpowiedziała na wezwanie. Proszę o deklarację, czy to składane w w tym wątku, czy jako odpowiedź na discordowym pw.

Pamiętajcie żeby sprawdzać czy należy Wam się jakaś dodatkowa licencja, czy już możecie awansować w "hierarchii" B,A, PRO. Lumeryjczyków gorąco zachęcam do skorzystania z udogodnienia "Cztery Kąty" - 3 minutki mogą być na wagę złota.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

OBYWATEL

RÓD

ODZNACZENIA

CZŁONEK

Post autor: Anastasia Windsachen »

Heinz-Werner Grüner pisze: 19 paź 2023, 22:50
Anastasia Windsachen pisze: 19 paź 2023, 21:14 Zobaczmy czy w tym rajdzie uda się podjechać bliżej podium!
Coś mi się wydaje, że będzie nieco łatwiej. Choć liczba osób, która potwierdziła mi już udział jest znaczna, to jednak chyba nie ma tego "entuzjazmu". Powód znany od "zarania Lumerii" - forum i jego "inność".
Niby łatwiej, ale trochę i trudniej bo na środek rajdu wypada mi spotkanie... Ale no może coś się uda ugrać :)
(—) HM Queen af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Obrazek

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

Anastasia Windsachen pisze: 20 paź 2023, 16:23
Heinz-Werner Grüner pisze: 19 paź 2023, 22:50
Niby łatwiej, ale trochę i trudniej bo na środek rajdu wypada mi spotkanie... Ale no może coś się uda ugrać :)
Uda się, uda! Będzie draka tylko jak nie dojedzie WKM.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

Obrazek

Czas pedzi nieubłaganie. Warto także przed startem sprawdzić czy aby na pewno umiejętnie wykorzystujecie swoją wiedzę na temat "dróg" w Lumerii. Turbosprężarka działa (mi właśnie w aucie poszła...), a czy hamulce są sprawne? Może gdzieś nie dokręciłeś śróby? Sprawdź to z mechanikami - najlepiej od razu! Od tego jest CENTRE D’ESSAIS DE MACHINES

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

Obrazek

Pamiętajcie żeby nic nie robić na ostatnią chwilę, jeśli więc zamierzasz dołączyć do stawki to nie zwlekaj, zrób to teraz! Czas to pieniądz. A ten zyskujemy dzięki sponsorom... Dołącz do wąskiego grona wspierających i wypromuj swoją markę!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

Obrazek

Wchodzimy w decydującą fazę przed startową. Najbardziej zagorzali kibice już ustawiają się na trasie rajdu, najlepsi kierowcy zjeżdżają w okolice punktu startowego. Cyrk rajdowy zaczyna się w najlepsze. Jedyne czego brakuje uczestnikom to pamiątkowych numerów startowych. A te zostaną dostarczone do nich najprawdopodobniej już jutro! Trzymajcie zatem ręce na wodzy i zgłaszajcie się do organizatorów.
Zabawa zaczyna się już za 4 dni!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

REPREZENTANT

Obrazek

Trzy dni, zaledwie trzy dni dzielą nas od rozpoczęcia najbardziej emocjonującego widowiska sportów wirtualnych w Mikroświecie. Rajd samochodowy w Lumerii pod egidą RMAW zbliża się wielkimi krokami. A już dziś tradycyjne przekazywanie numerów startowych wszystkim zainteresowanym uczestnikom. Bądź czujny i wypatruj ekipy organizatorów u siebie w garażu. :)

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
ODPOWIEDZ