RMAW - temat ogólny

W zdrowym ciele zdrowy duch 👟. Tak przynajmniej mówią sportowcy, dlaczego więc nie zostaniesz jednym z nich i nie sprawdzisz czy mówią prawdę? Od piłki nożnej, poprzez szachy, skoki narciarskie, biathlon, zjazdy na nartach, na rajdach i wielu innych kończąc. Wszystko to zobaczysz tutaj!
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Re: RMAW - temat ogólny

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Obrazek

Nie ma nic gorszego jak pomyłka podczas zjeżdżania z wysokiego wzniesienia i później ostry zakręt. To właśnie spotkało mnie wczoraj i...pomyliłem odliczanie. Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, więc jeszcze raz... Dziewięć dni dzieli nas od rozpoczecia rywalizacji w rajdzie na leockich wyspach. Czy jesteście już na to gotowi? Czy wszystko już zaplanwaliście, sprawdziliście czy silnik działa? Jeśli nie, to zachecam do szybkiej kontroli. Nie ma co zwlekać! Rajd Leocji tuż tuż!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Wracamy do standardów RMAW. Chciałbym Państwu zaprezentować całkiem spore grono mecenasów zbliżającego się Rajdu Leocji. Jeśli chcesz to nadal możesz dołączyć do grupy sponsorskiej, a jak wiemy jest to niemały prestiż.

Obrazek

Jeśli jednak Twój budżet jest za mały, a chciałbyś uczestniczyć w wydarzeniu to nic straconego! Wystarczy zgłosić się do organizatorów, w tym wypadku do mnie, a ja pokieruję w odpowiednie miejsca, by móc otrzymać licencję startową oraz wszelkie niezbędne dokumenty. Warto zaznaczyć, że w obecnej chwili mamy już zgłoszonych ponad dwudziestu kierowców, a podejrzewam, że to jeszcze nie koniec. Trzymajcie się zatem na zakrętach bo o zwycięstwo nie będzie łatwo!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Obrazek

Dokładnie za tydzień zaczniemy wielkie ściganie. Czy jesteście na to gotowi? Nie? A trasa, w maleńkich szczegółach już tak! Zajrzyj i zapoznaj się z nią! . Zaczniemy na liceryjskiej wyspie, a następnie poprzez Brzozopola i kończąc w stołecznym Nowym Brzegu dotrzemy do mety! Nie będzie łatwo. Jestem nawet w stanie uznać, że będzie ciężko, ale czy to nie właśnie o to chodzi?

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Obrazek

Tradycja Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier nie przewiduje przerwy w odliczaniu, więc, choć pora znów późna zjawiamy się u Was.
Dobrze się rozejrzyjcie, czy Wy, czy wasi znajomi są gotowi do rywalizacji. My dobrze wiemy, że tylko spokój nas uratuje, ale może Wy potrzebujecie innych bodźców do osiągania sukcesów? Czy to będzie wizyta w pewnym dyskoncie z logiem z czarne krpoki na czerwonym tle, czy może akurat przeprowadzana operacja na otwartym sercu, nie ma zmiłuj, nie ma, że nie chcę. Osiąganie sukcesów musi być "ostemplowane" logiem wysiłku. A gramy o wiele, pamiętajcie, że wirtualnie waluty to zapłata warta zachodu, ale dla tych co to za mało informuje, że także realne złotówki wchodzą do gry! NIe wierzysz? Weź udział i sam się przekonaj!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Obrazek

Dziś niedziela... Ta ostatnia niedziela. Wiele ekip rajdowych zmierza już do Nowego Brzegu by stamtąd przedostać się na małą wyspę na południowym zachodzie, do Licerii, gdzie wystartuje pięty już Rajd Leocji.
Organizator dziś poinformował, że tablice z numerami startowymi już trafiły do siedziby głównej i najpewniej w dniu jutrzejszym trafią one do kierowców. Bądźcie czujni. Prosimy również o informację jeśli ktoś nie otrzyma takowej na pamiątkę uczestnictwa w zawodach.

Miło mi także poinformować, że zebrana kwota od mecenasów imprezy wynosi obecnie aż 12000 palatynów. Wszelkie osoby zainteresowane sponsoringiem zapraszamy do kontaktu do wtorku! (21.11)

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Obrazek

W najbliższy piątek rozpoczynamy jedną z największych imprez mikroświatowych ostatnich lat - Rajd Leocji. To już piaty raz kiedy zawitamy na te maleńkie wyspy by pościgać się o miano najlepszego w ramach cyklu zawodów organizowanych przez RMAW.
Jeśli jeszcze nie wiesz czym jest ta organizacja, czym prędzej nadrób swoją wiedzę. To się nie godzi. ;)

Tymczasem warto wspomnieć, że już dziś w godzinach popołudniowych lub wieczornych do "stajen" ekip biorących udział w zawodach dotrą numery startowe w specjalnie przygotowanych do tego przygotowanej kolorystyce z okazji jubileuszowego RL.

I jeszcze jedna sprawa... Testy rozpoczęte! Można zawitać do mechaników!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Obrazek

Rajd zbliża się wielkimi krokami! Kierowcy w dniu wczorajszym otrzymali numery startowe poprzez wiadomości prywatne na discordzie. Sprawdźcie! Kto takiego nie dostał, a wie, że wystartuje proszę o kontakt via discord, w ostateczności na pw na forum.

Trzymam za Was kciuki, a w piątek startujemy z potężną pompą!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Kontakt:

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Nie w temacie samego Rajdu, ale po raz kolejny nie mogę nacieszyć oczu tymi plakatami :face_with_hearts:. Cudo jednym słowem i na miejscu Ojca Organizatora zastanowiłabym się czy nie zrobić pod koniec każdego sezonu czegoś na kształt konkursu na najlepsze plakaty i potem rozesłania ich w formie plakatowej LUB pocztówkowej do podium każdego z odbytych w sezonie rajdu.
(—) HM Queen af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Obrazek

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Anastasia Windsachen pisze: 21 lis 2023, 15:33 Nie w temacie samego Rajdu, ale po raz kolejny nie mogę nacieszyć oczu tymi plakatami :face_with_hearts:. Cudo jednym słowem i na miejscu Ojca Organizatora zastanowiłabym się czy nie zrobić pod koniec każdego sezonu czegoś na kształt konkursu na najlepsze plakaty i potem rozesłania ich w formie plakatowej LUB pocztówkowej do podium każdego z odbytych w sezonie rajdu.
O tak! Super sprawa. Jeden warunek, przypomni mi Wasza Królewska Wysokość? :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Kontakt:

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Heinz-Werner Grüner pisze: 21 lis 2023, 22:48
Anastasia Windsachen pisze: 21 lis 2023, 15:33 Nie w temacie samego Rajdu, ale po raz kolejny nie mogę nacieszyć oczu tymi plakatami :face_with_hearts:. Cudo jednym słowem i na miejscu Ojca Organizatora zastanowiłabym się czy nie zrobić pod koniec każdego sezonu czegoś na kształt konkursu na najlepsze plakaty i potem rozesłania ich w formie plakatowej LUB pocztówkowej do podium każdego z odbytych w sezonie rajdu.
O tak! Super sprawa. Jeden warunek, przypomni mi Wasza Królewska Wysokość? :)
Przypomnę, przypomnę
(—) HM Queen af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Obrazek

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Obrazek

Jesteście gotowi? Już za dwa dni ruszamy na "leocką przygodę"! Przygotujcie odpowiednio swoje maszyny, by nie skończyć tak jak pojazdy na załączonym obrazku! Powodzenia!

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sportowy Voxland”