KONIGLICH HEROLD

- kierować wnioski o wykonanie herbu lub odznaki,
- przyznanie herbu lub odznaki,
- udostępnienie dokumentacji heraldycznej
Konig Friedrich Straße 28
32-137 Koniglich Citad af Vox
Moderator: Lord/Lady af di KCV
Czy eksperci KONIGLICH HEROLD byliby w stanie przygotować szerszy zakres znaków niż tylko herb? Chodzi mi tutaj na przykład o pieczęć, chorągiew, flagęAnastasia Windsachen pisze: 22 lis 2022, 16:39
W tym wątku można:
- kierować wnioski o wykonanie herbu lub odznaki,
- przyznanie herbu lub odznaki,
- udostępnienie dokumentacji heraldycznej
Pieczęcie, chorągwie, flagi, herby - jak najbardziej. Jeszcze dzisiaj Król powinien opublikować stosowne akty, które unormują pracę Heroldii i wtedy można, jak najbardziej rozmawiać na temat wykonania tychże.piwski pisze: 22 lis 2022, 17:03 Czy eksperci KONIGLICH HEROLD byliby w stanie przygotować szerszy zakres znaków niż tylko herb? Chodzi mi tutaj na przykład o pieczęć, chorągiew, flagę
Dokładniej to zgodnie z zapisami zawartymi we właśnie opublikowanym Rozporządzeniu, Heroldia może wykonać takowy herb. Prosimy o złożenie odpowiedniego wniosku, w którym zawarte są szczegóły dotyczące zlecenia. Wycena zostanie dokonana po ukończeniu projektu i zaakceptowaniu przez wnioskodawcę.piwski pisze: 22 lis 2022, 19:01 Czy zgodnie z zapisami zawartymi w Dekrecie Królewskim o Heroldii Królestwa, może ona wykonać herb dla osoby prawnej spoza królestwa?
A czy Heroldia byłaby w stanie wykonać pieczęć majestatową? Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce na dopytywania o takie rzeczy.Anastasia Windsachen pisze: 22 lis 2022, 17:07
Pieczęcie, chorągwie, flagi, herby - jak najbardziej. Jeszcze dzisiaj Król powinien opublikować stosowne akty, które unormują pracę Heroldii i wtedy można, jak najbardziej rozmawiać na temat wykonania tychże.
Jak najbardziej może i jak najbardziej to właściwe miejsce do takich rozmówpiwski pisze: 23 lis 2022, 14:23A czy Heroldia byłaby w stanie wykonać pieczęć majestatową? Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce na dopytywania o takie rzeczy.Anastasia Windsachen pisze: 22 lis 2022, 17:07
Pieczęcie, chorągwie, flagi, herby - jak najbardziej. Jeszcze dzisiaj Król powinien opublikować stosowne akty, które unormują pracę Heroldii i wtedy można, jak najbardziej rozmawiać na temat wykonania tychże.
Każdy projekt byłby rozliczany osobno w zależności od poziomu skomplikowania także trudno mi powiedzieć. Nie mam też w zwyczaju rzucać wygórowanych cen, więc myślę, że będzie Pan zadowolony :). Płatność oczywiście po otrzymaniu wersji ostatecznej, odpowiednio jednak zabezpieczonej tak by można było zdecydować czy na pewno się płaci.piwski pisze: 25 lis 2022, 13:43 No to wygląda na to że byłbym zainteresowany. To byłoby dosyć duże zlecenie... Czy zamówienie takiego dużego "pakietu" może prognozować przesunięcie ceny bliżej maksymalnego lub minimalnego pułapu?