Ostatni post z poprzedniej strony:
G O N I E C
Oficjalne Źródło Informacji Zagranicznych
- Edelweiß z nowym opowiadaniem autorstwa @Sophie.
- W Winkulii wniosek o wotum nieufności dla rządu Henryka Wespucciego.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Zgadzam się, a najgorsze, że to działa
Każdy ma swoje sposoby. Ważne, żeby były skuteczneAnastasia Windsachen pisze: ↑17 maja 2024, 14:38Zgadzam się, a najgorsze, że to działa
Ten Wasz system to jest taki nienajlepszy. Zalogować się nie mogę danymi z forum, a przy próbie resjestracji przycisk ucieka tak daleko poza ekran, że nie mogę go kliknąć, a jakiekolwiek próby manipulowania ekranem tak, aby odkryć przycisk są niemożliwe.Waksman pisze: ↑18 maja 2024, 20:00Każdy ma swoje sposoby. Ważne, żeby były skuteczne
Tymczasem:W II Federacji Nordackiej uruchomioną nową wersję Wielkiego Systemu Gospodarczego (tym razem w formie aplikacji). Z tej okazji NKI ogłosiło konkurs na logo systemu. Może Voxland rozważy dołączenie do systemu? Ugółem WSG w nazwie ma teraz "II Federacji Nordackiej", bo tylko tam został przyjęty. Jak kiedyś ktoś inny do nas dołączy, to się wygumkuje
Też fakty. Tylko bylebyśmy my nie oberwali kiedyś zarzutem, że sobie generujemy aktywność choćby rajdami, co miało miejsce w dyskusji o środkach pieniężnych podczas secesji we wrześniu.Waksman pisze: ↑18 maja 2024, 20:00Każdy ma swoje sposoby. Ważne, żeby były skuteczne
Były już wewnętrzne konsultacje i Voxland jak na razie nie rozważa przyłączenia się do systemu. Decyzja zapadła po pierwszym ogłoszeniu, gdy był to arkusz Excela. Teraz widzę to, co zauważyła @Sophie, więc poczekamy... Zwłaszcza na logowanie Stemplem i gwarancję, że w razie zwinięcia się systemu, środki nie zwiną się razem z nim.Waksman pisze: ↑18 maja 2024, 20:00 Tymczasem:W II Federacji Nordackiej uruchomioną nową wersję Wielkiego Systemu Gospodarczego (tym razem w formie aplikacji). Z tej okazji NKI ogłosiło konkurs na logo systemu. Może Voxland rozważy dołączenie do systemu? Ugółem WSG w nazwie ma teraz "II Federacji Nordackiej", bo tylko tam został przyjęty. Jak kiedyś ktoś inny do nas dołączy, to się wygumkuje
Nikt do tej pory nie zgłosił problemu z okienkiem rejestracji. O jaki przycisk dokładnie chodzi? System nie posiada połączenia z forum. Myślałem, że skoro widoczny jest przycisk "Rejestracja" to będzie to logiczne, że trzeba się najpierw zarejestrować :)Sophie pisze: ↑18 maja 2024, 21:08Ten Wasz system to jest taki nienajlepszy. Zalogować się nie mogę danymi z forum, a przy próbie resjestracji przycisk ucieka tak daleko poza ekran, że nie mogę go kliknąć, a jakiekolwiek próby manipulowania ekranem tak, aby odkryć przycisk są niemożliwe.Waksman pisze: ↑18 maja 2024, 20:00Każdy ma swoje sposoby. Ważne, żeby były skuteczne
Tymczasem:W II Federacji Nordackiej uruchomioną nową wersję Wielkiego Systemu Gospodarczego (tym razem w formie aplikacji). Z tej okazji NKI ogłosiło konkurs na logo systemu. Może Voxland rozważy dołączenie do systemu? Ugółem WSG w nazwie ma teraz "II Federacji Nordackiej", bo tylko tam został przyjęty. Jak kiedyś ktoś inny do nas dołączy, to się wygumkuje
Arkusze Excela wymagały zbyt dużej pracy ludzkiej, tj. administracji, więc wcale się nie dziwię. Skoro problem z przyciskiem się powtarza to poprosiłbym o jakiegoś screena w celu zdiagnozowania problemu. Logowania Stemplem na razie nie przewiduję, chociaż może w przyszłości. A co do zwinięcia się systemu - proszę porzucić obawy, że system kiedykolwiek się zwinie, bo to nigdy nie nastąpi :)Anastasia Windsachen pisze: ↑18 maja 2024, 21:11Też fakty. Tylko bylebyśmy my nie oberwali kiedyś zarzutem, że sobie generujemy aktywność choćby rajdami, co miało miejsce w dyskusji o środkach pieniężnych podczas secesji we wrześniu.
Były już wewnętrzne konsultacje i Voxland jak na razie nie rozważa przyłączenia się do systemu. Decyzja zapadła po pierwszym ogłoszeniu, gdy był to arkusz Excela. Teraz widzę to, co zauważyła @Sophie, więc poczekamy... Zwłaszcza na logowanie Stemplem i gwarancję, że w razie zwinięcia się systemu, środki nie zwiną się razem z nim.Waksman pisze: ↑18 maja 2024, 20:00 Tymczasem:W II Federacji Nordackiej uruchomioną nową wersję Wielkiego Systemu Gospodarczego (tym razem w formie aplikacji). Z tej okazji NKI ogłosiło konkurs na logo systemu. Może Voxland rozważy dołączenie do systemu? Ugółem WSG w nazwie ma teraz "II Federacji Nordackiej", bo tylko tam został przyjęty. Jak kiedyś ktoś inny do nas dołączy, to się wygumkuje