Leszek Kupii Ziemię

Plotki, ploteczki, plotunie, a oprócz nich najnowsze wiadomości zza granicy, dyskusje o przyszłości kraju, ogłoszenia... Po prostu nasza codzienność. Cóż więcej można powiedzieć? Wejdź i przekonaj się czym żyje Voxland!
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel

ODZNACZENIA

Leszek Kupii Ziemię

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Nie, to nie clickbait. Mianowicie obecnie szukam, niewielkiego terenu, który mógłbym kupić dla swojego zarządzania. A i zanim ktoś mi wyskoczy z Ardemią, to bez względu na moje stosunki z II FN, to II Konsulat Ardemii oddałem Michaiłowi von Hippogriff-Vovkulakowi i jest to wiążące.

No ale do meritum. Jestem zainteresowany dla siebie kupić teren, a powód jest bardziej oczywisty niż się wydaje:
1.Mieć własny ,,państwo" kąt.
2.Nie robić bez sensu nowego terenu, tylko skorzystać z obecnych.

Państwa od których jestem zainteresowany kupnem ziemi:
-Sarmacja
-Edelweiss
-Skarland
-Hawiland
-Slawonia
-Trizondal
-Austro-Węgry
-Voxland
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Leszek Kupii Ziemię

Post autor: Anastasia Windsachen »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 20 kwie 2026, 17:16 Nie, to nie clickbait. Mianowicie obecnie szukam, niewielkiego terenu, który mógłbym kupić dla swojego zarządzania. A i zanim ktoś mi wyskoczy z Ardemią, to bez względu na moje stosunki z II FN, to II Konsulat Ardemii oddałem Michaiłowi von Hippogriff-Vovkulakowi i jest to wiążące.

No ale do meritum. Jestem zainteresowany dla siebie kupić teren, a powód jest bardziej oczywisty niż się wydaje:
1.Mieć własny ,,państwo" kąt.
2.Nie robić bez sensu nowego terenu, tylko skorzystać z obecnych.

Państwa od których jestem zainteresowany kupnem ziemi:
-Sarmacja
-Edelweiss
-Skarland
-Hawiland
-Slawonia
-Trizondal
-Austro-Węgry
-Voxland
Może nie do końca mógłbyś kupić, ale mógłbyś np. zarządzać voxlandzkim protektoratem w Sambanie czyli Emiratem Sambany. Miałbyś całkiem duże pole autonomii przy jednoczesnym spełnieniu warunku zachowania obecnej sytuacji politycznej (terytorium zamorskie Voxlandu, monarchia, gubernator itd...)
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Voxlandzka codzienność”