OS 11: Bitaqat al'Hurryya - Askara

III Rajd Voxlandu rozpoczynający 7. sezon Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier i odbywający się w dniach 26-29 września 2025 roku na obszarze Voxlandzkiego Terytorium Emiratu Sambany.
Awatar użytkownika
Abrielle Novaroi Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: OS 11: Bitaqat al'Hurryya - Askara

Post autor: Abrielle Novaroi »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Heinz-Werner Grüner pisze: 28 wrz 2025, 18:53
Abrielle Novaroi pisze: 28 wrz 2025, 18:44
Heinz-Werner Grüner pisze: 28 wrz 2025, 18:43 Czy Szanowna Pani @Abrielle Novaroi podważa decyzję Centrum Kontroli Rajdowej?

JKM @Anastasia Windsachen jest współorganizatorem, ale nie jest w CKR. Jej zdanie nie jest wiążące.

Bardzo mi przykro, ale decyzja już zapadła.
No tak, podważam
Na jakiej podstawie podważa Szanowna Pani decyzję? Proszę o interpretację swojej opinii, która w logice jest bezzasadna.
Na takiej jak opisałam w pierwszym poście i każdym następnym. To co tu się dzieje to dosłownie gra, w której może pójść źle tysiąc rzeczy bo to strona internetowa a trzymacie się tego regulaminu jakby to co najmniej były igrzyska olimpijskie. Mówię że to nie było z mojej winy i to jest wyjątkowa sytuacja, wszystko wytłumaczyłam, mam niezbite argumenty a jedyna odpowiedź to "ale regulamin mówi nie klikaj edytuj" i całe moje tłumaczenie w błoto. Teraz już i tak się rajd skończył i te 10 punktów nic mi nie da, ale te pół godziny temu nie było tego wiadomo. Można się zastanowić po prostu czy to ma być zabawa czy karanie za wszystko i nie zważanie na tłumaczenia. Tak czy siak to i tak był mój ostatni rajd bo nie mam zamiaru znosić takiego traktowania i poczucia że jak coś pójdzie nie tak to nikogo nie obchodzi indywidualna jednostka tylko wszystko idzie według schematu. Poczułam się totalnie olana i mam nadzieję że nie traktujecie tak wszystkich, bo raczej pójdą w moje ślady. Życzę miłej dalszej zabawy w państwa które nie istnieją i może wyrobienia sobie empatii. Pozdrawiam.
Abrielle Novaroi
:pride_heart: :pride_cat: :pixel_rainbow: :rainbow_meteor: :pink_rainbow:

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Abrielle Novaroi pisze: 28 wrz 2025, 19:07
Heinz-Werner Grüner pisze: 28 wrz 2025, 18:53
Abrielle Novaroi pisze: 28 wrz 2025, 18:44

No tak, podważam
Na jakiej podstawie podważa Szanowna Pani decyzję? Proszę o interpretację swojej opinii, która w logice jest bezzasadna.
Na takiej jak opisałam w pierwszym poście i każdym następnym. To co tu się dzieje to dosłownie gra, w której może pójść źle tysiąc rzeczy bo to strona internetowa a trzymacie się tego regulaminu jakby to co najmniej były igrzyska olimpijskie. Mówię że to nie było z mojej winy i to jest wyjątkowa sytuacja, wszystko wytłumaczyłam, mam niezbite argumenty a jedyna odpowiedź to "ale regulamin mówi nie klikaj edytuj" i całe moje tłumaczenie w błoto. Teraz już i tak się rajd skończył i te 10 punktów nic mi nie da, ale te pół godziny temu nie było tego wiadomo. Można się zastanowić po prostu czy to ma być zabawa czy karanie za wszystko i nie zważanie na tłumaczenia. Tak czy siak to i tak był mój ostatni rajd bo nie mam zamiaru znosić takiego traktowania i poczucia że jak coś pójdzie nie tak to nikogo nie obchodzi indywidualna jednostka tylko wszystko idzie według schematu. Poczułam się totalnie olana i mam nadzieję że nie traktujecie tak wszystkich, bo raczej pójdą w moje ślady. Życzę miłej dalszej zabawy w państwa które nie istnieją i może wyrobienia sobie empatii. Pozdrawiam.
Dobra słuchaj, ja powiem wprost. Ja nie płaczę jakoś że mi OS11 nie poszedł i też miałbym 7 miejsce, a z kostkami jakby zadziałały to kto wie które. Co prawda byłem wkurwiony, ale nie na organizatorów bo jest jasne że skoro regulamin mówi o tym że nie można edytować posta nawet po 1 sekundzie, to oznacza że nie można edytować posta po 1 sekundzie. Regulamin jest jasny i biorąc udział w zawodach, automatycznie zgadzasz się na potencjalne konsekwencje w trakcie rajdu za takie przewinienia.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Uznam temat za zakończony.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Wypowiem się raz w tej sprawie i więcej nie zabieram na ten temat głosu, bo nie chce mi się ciągnąć tej dramy. Wiem, że ludzie chcieli bym się wypowiedziała. Więc tak, edytowałam ten post, gdy tylko zobaczyłam, że kości się nie wylosowały. Dosłownie stałam obok i wzięłam myszkę, kliknęłam edytuj i sprawdziłam, o co chodzi. Uznałam, że rzucę na nowo, że wszyscy widzieli, że było 6d6. Pod przysięgą mogę zeznać, że bbcode rzutu się tam znajdował. Dokładnie rzut o id=65, ale z jakiegoś powodu nie został wykonany.

Liczyłam, że zostanie to uznane jako błąd rozszerzenia i rzecz dozwoloną. Po czasie dopiero, gdy opuściły mnie rajdowe emocje uznałam, że rozsądniejszym byłoby by Abrielle napisała drugi post, w którym prosi @Heinz-Werner Grüner o kontrolę oraz ewentualny rzut z jego strony w myśl tego, że organizator rozwiązuje problem nieopisany w regulaminie. Niestety byłam impulsywna i wolałam wziąć sprawy w swoje ręce. Mogłam chociaż edytować z własnego konta. Wtedy być może nie byłoby tych niepotrzebnych emocji i ja ponosiłabym konsekwencje, które bym zaakceptowała, tak jak fakt, że pomyliłam OSy i w efekcie zostałam zdyskwalifikowana.

Post był uprzednio przygotowywany w wątku "Szczegółowy opis trasy", nie został wysłany, nic nie zostało zrobione oprócz napisania treści wcześniej ze względu na fakt, że gdy w phpBB po pewnym czasie nieaktywności funkcji występuje błąd formularza i w przypadku rajdu może on kosztować wiele. Oczywiście, po co z mojej strony pomyśleć, że można tego uniknąć klikając "Podgląd" 2-3 minuty przed odcinkiem, a następnie już wysłać post. Tak czy siak - rzut nie został wcześniej nigdzie wysłany. Uważam całość do momentu edycji za winę forum bądź rozszerzenia. Również za winę uważam brak przygotowania z mojej strony jako osoby, która wymyśliła sposób otrzymywania dodatkowej PCz/KCz, zapisu, że w przypadku błędnego rzutu kością, organizator dokonuje poprawnego rzutu na poczet uczestnika.

Całość uważam w jednym wielkim skrócie za winę moją oraz uznałabym za odpowiednie ukaranie mojej osoby. Ostatecznie wyniku, to i tak wyniku by nie zmieniło. Z rozmowy z Abrielle wiem tyle, że cała dalsza część tej dramy wynikła z rady/sugestii/polecenia/nie wiem czego jeszcze złożenia protestu na forum, gdy można było podtrzymać "nie" na Discordzie i zamknąć sprawę.

Na dowód, że mówię prawdę:
Obrazek
Mam nadzieję, że rozwiałam wszelkie plotki, pomysły i tak dalej oraz rozjaśniłam sytuację dla osób nie znających szczegółów. Również bardzo mocno przepraszam za takie zachowanie z mojej strony, ponieważ jako już kilkukrotna uczestniczka rajdów powinnam była zachować się w sposób zgoła odmienny.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Lovelace Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Sheldon Anszlus Lovelace »

Widzę, że nie ma potrzeby mojego udziału, żeby ktoś się o coś przyczepił ❤️
Jestem z was dumny 🫀🔥

Szkoda tylko naszego mistrza od rajdów :( kiedyś nam przez to wykituje 🫢
ODPOWIEDZ

Wróć do „III Rajd Voxlandu”