SOS 12: Askara - Ururu

III Rajd Voxlandu rozpoczynający 7. sezon Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier i odbywający się w dniach 26-29 września 2025 roku na obszarze Voxlandzkiego Terytorium Emiratu Sambany.
Izabela Trotylska Stempel

ODZNACZENIA

Re: SOS 12: Askara - Ururu

Post autor: Izabela Trotylska »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Przyszłam.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Czekamy już tylko na "Zdobywcę Pałacu" i możemy uznać rajd za zakończony.

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Joachim Cargalho »

Jestem! Dziękuję za wspólną zabawę!
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

OS 12 - Klasyfikacja Generalna

Obrazek

3.Rajd Voxlandu przeszedł do historii... Wygrywa aktualny mistrz RMAW Orjon Surma!. Wielkie gratulacje dla niego. Walka trwała do samego końca, a kolejne pozycje były owocem ciężkiej pracy kierowców. Na drugim stopniu podium stanęła Abrielle Novaroi, która na pewno nie będzie zadowolona po tym rajdzie. Emocje wzięły górę, ale mimo wszystko myślę, że na spokojnie uzna, że drugie miejsce jest sporym osiągnięciem.
Osttaecznie na trzecim miejscu lokuje się Pavel Van Der Gibson, który zaledwie o 4 minuty wygrywa z czwartym w stawce Alfredem Fabianem von Tehen-Dżekiem.
Na piątym miejscu zameldował się reprezentujący Koribię, Albert Friedrich de Espada. Za nim kolejno stawili się na mecie: Fatima Popow-Chojnacka, Heinz-Werner Grüner, Piotr vel Bocian, Leszek Ebe-Grüner i Lieselotte Augentrost.
W pierwszej dziesiątce aż 3 kobiety. Świetna forma pań!
Wiele nowych twarzy, które dzielnie sobie radziły, ale przez brak doświadczenia nie mogły jeszcze zabłysnąć. Kto jednak wie co będzie w kolejnym wyścigu w Leocji?! O tym przekonamy się już za miesiąc!

Wielkie dzięki dla tych co, choć przez moment, zainteresowali się rywalizacją!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Dziękuję wszystkim za tak dużą frekwencję i cieszę, że Voxland ponownie mógł doznać zaszczytu jakim jest goszczenie u siebie RMAW-owskiej imprezy. Gratuluję zwycięzcom, ale gratuluję również wszystkim, którzy wzięli udział, ukończenia rajdu. Słyszałam narzekania o godziny dwóch OSów, ale tak jak napisałam w III Rajd Voxlandu - szczegółowy przebieg trasy - godziny były podyktowane wyliczeniami średniej prędkości potrzebnej do ukończenia odcinka. Natomiast godzina poranna podyktowana była faktem, by nie miał miejsca kolejny odcinek nocny.

Dziękuję @Ojcu Organizatorowi za całe zaplecze techniczne imprezy, za przygotowanie plakatów, numerów startowych, ogłaszanie na wszystkich forach. Dziękuję całemu zespołowi RMAW za czuwanie nad poprawnym przebiegiem imprezy oraz wpisywanie tych... 260 rekordów do bazy (no, w pewnym momencie mniej, bo zepsułam sobie ten rajd).

Zwycięzcy otrzymają nagrody w październiku. Skontaktuję się z prośbą o potrzebne dane do wysyłki (jeżeli mi zaginęły). Pakiet nagród będzie skromniejszy o szkło, które pojawiło się w zeszłym roku niestety, ale wciąż zadbamy by jego poziom był jak najlepszy. Po wysyłce upubliczniona zostanie jego zawartość.

Raz jeszcze wszystkim dziękuję i do zobaczenia (mam nadzieję) za rok!
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Piotr vel Bocian Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Piotr vel Bocian »

Anastasia Windsachen pisze: 28 wrz 2025, 23:37 Dziękuję wszystkim za tak dużą frekwencję i cieszę, że Voxland ponownie mógł doznać zaszczytu jakim jest goszczenie u siebie RMAW-owskiej imprezy. Gratuluję zwycięzcom, ale gratuluję również wszystkim, którzy wzięli udział, ukończenia rajdu. Słyszałam narzekania o godziny dwóch OSów, ale tak jak napisałam w III Rajd Voxlandu - szczegółowy przebieg trasy - godziny były podyktowane wyliczeniami średniej prędkości potrzebnej do ukończenia odcinka. Natomiast godzina poranna podyktowana była faktem, by nie miał miejsca kolejny odcinek nocny.

Dziękuję @Ojcu Organizatorowi za całe zaplecze techniczne imprezy, za przygotowanie plakatów, numerów startowych, ogłaszanie na wszystkich forach. Dziękuję całemu zespołowi RMAW za czuwanie nad poprawnym przebiegiem imprezy oraz wpisywanie tych... 260 rekordów do bazy (no, w pewnym momencie mniej, bo zepsułam sobie ten rajd).

Zwycięzcy otrzymają nagrody w październiku. Skontaktuję się z prośbą o potrzebne dane do wysyłki (jeżeli mi zaginęły). Pakiet nagród będzie skromniejszy o szkło, które pojawiło się w zeszłym roku niestety, ale wciąż zadbamy by jego poziom był jak najlepszy. Po wysyłce upubliczniona zostanie jego zawartość.

Raz jeszcze wszystkim dziękuję i do zobaczenia (mam nadzieję) za rok!
Już nie chcę odpowiadać w wątku o Monitorze:

Dziękuję za odznaczenie, ale nadaje się medal "Piotru vel Bocianie" ???

PS. Powinien być zapis jak w przypadku Heinza tj. Heinzowi-Werner Grünerowi (zamiast Heinzu-Werneru Grünerze) :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „III Rajd Voxlandu”