List od Księcia Sarmacji JKM AM

Archiwum rządowe. Tutaj odkładane są sprawy zamknięte, które zostały rozpatrzone przez Radę Królewską lub Monarchę. Magazynowane są tutaj również wszelkie archiwalne zaproszenia, mowy czy komunikaty okazjonalne.

Moderator: Król/Regent

Awatar użytkownika
Fatima Chojnacka Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

List od Księcia Sarmacji JKM AM

Post autor: Fatima Chojnacka »

Wasza Królewska Mość,

przekazuję list od Jego Książęcej Mości Arkadiusza Maksymiliana, Księcia Księstwa Sarmacji.

Proszę przyjąć również ode mnie najszczersze kondolencje i życzenia wszystkiego dobrego dla Narodu Voxlandzkiego w tym trudny dla Was czasie oraz gratulacje z okazji wstąpienia na tron Waszej Królewskiej Mości. Ślę również najserdeczniejsze pozdrowienia dla JKW Królowej Matki.

Obrazek
( — ) Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika
Kristof I Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: List od Księcia Sarmacji JKM AM

Post autor: Kristof I »

Wasza Książęca Mość!

Serdecznie dziękuję w imieniu obywateli Królestwa Voxlandu, jak i własnym za wsyztkie słowa skierowane do nas po śmierci mojego ojca JKM Joahima II. Świadomość tego, że inni są w tym razem z nami szczególnie podnosi na duchu i dodaje otucy w tym trudem czasie.

Dziękuję także za gratulacje i życznia z okazji obiecał tronu. Mam nadzieję, że wysztkie słowa się spełnią i nasze narody będą dlaej w przyjaźni i zrozumieniu rozwijały współpracę miedzy sobą.

Z wdzięcznością,
Obrazek
HM Kristof I, Konig af Voxland

Zablokowany

Wróć do „Gofferreich Arkif”