I Posiedzenie Rady Przymierza Narodów

Organ odpowiedzialny za prace nad wspólną polityką gospodarczą, międzynarodową oraz innymi kwestiami dotyczącymi działalności Przymierza Narodów.
Awatar użytkownika
Robert Drenin Stempel

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Re: I Posiedzenie Rady Przymierza Narodów

Post autor: Robert Drenin »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Coś wydaje mi się, że chyba Przymierze Narodów może odnieść teraz pewnego rodzaju kryzys, z uwagi na totalny brak zgłoszeń na Przewodniczącego Rady.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel
Kontakt:

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Robert Drenin pisze: 10 lis 2024, 22:47 Coś wydaje mi się, że chyba Przymierze Narodów może odnieść teraz pewnego rodzaju kryzys, z uwagi na totalny brak zgłoszeń na Przewodniczącego Rady.
Niestety na to wychodzi. W państwie sztywnym prawnie lub sojuszu należałoby posiadać jakiekolwiek przepisy na taki wypadek, coś robić. Moja propozycja to nieruszanie obecnego stanu rzeczy przez i tak brak reakcji reszty delegacji. Gdy te się ożywią można będzie wrócić do tematu i myśleć nad przepisami, jakimiś zmianami... Szkoda by przez realiozę nasza organizacja upadła. Ma ona potencjał dla wszystkich...
(—) HM Queen af Konigreich af Voxland

Obrazek Obrazek
Obrazek

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Krzysztof Windsor Stempel

OBYWATEL

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Krzysztof Windsor »

Anastasia Windsachen pisze: 17 lis 2024, 01:04
Robert Drenin pisze: 10 lis 2024, 22:47 Coś wydaje mi się, że chyba Przymierze Narodów może odnieść teraz pewnego rodzaju kryzys, z uwagi na totalny brak zgłoszeń na Przewodniczącego Rady.
Niestety na to wychodzi. W państwie sztywnym prawnie lub sojuszu należałoby posiadać jakiekolwiek przepisy na taki wypadek, coś robić. Moja propozycja to nieruszanie obecnego stanu rzeczy przez i tak brak reakcji reszty delegacji. Gdy te się ożywią można będzie wrócić do tematu i myśleć nad przepisami, jakimiś zmianami... Szkoda by przez realiozę nasza organizacja upadła. Ma ona potencjał dla wszystkich...
Przychylam się. Nie ma co zakopywać inicjatywy.
HKH Konigprins, Prins af Dravsk
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel

REPREZENTANT

ODZNACZENIA

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Ja napiszę dość skrótowo, tak, też mnie dopadł real, bawmy się we współprace, a nie w porządkowanie kto i kiedy. Poprawmy statuty, by przewodniczenie miało władzę na dłużej, bo spotykanie się dla samego ich wyboru mija mi się z celem. Działajmy, a nie debatujmy kto mógłby przewodniczyć. Rozumiecie prawda?

Tu daję wolną rękę Frau Windsachen von Ribertrop, niech rządzi i 12 mcy, zna się na tym i popieram w 100%. Nie mniej poproszę o działanie, bo w przeciwnym razie PN będzie tylko ładnie opisaną wydmuszką.

Ku chwale działań!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rada Przymierza”