Ostatni post z poprzedniej strony:
Coś wydaje mi się, że chyba Przymierze Narodów może odnieść teraz pewnego rodzaju kryzys, z uwagi na totalny brak zgłoszeń na Przewodniczącego Rady.I Posiedzenie Rady Przymierza Narodów
- Robert Drenin • Stempel
-
REPREZENTANT
ODZNACZENIA
- Anastasia Windsachen • Stempel
- Kontakt:
-
OBYWATEL
REPREZENTANT
ODZNACZENIA
Re: I Posiedzenie Rady Przymierza Narodów
Niestety na to wychodzi. W państwie sztywnym prawnie lub sojuszu należałoby posiadać jakiekolwiek przepisy na taki wypadek, coś robić. Moja propozycja to nieruszanie obecnego stanu rzeczy przez i tak brak reakcji reszty delegacji. Gdy te się ożywią można będzie wrócić do tematu i myśleć nad przepisami, jakimiś zmianami... Szkoda by przez realiozę nasza organizacja upadła. Ma ona potencjał dla wszystkich...Robert Drenin pisze: ↑10 lis 2024, 22:47 Coś wydaje mi się, że chyba Przymierze Narodów może odnieść teraz pewnego rodzaju kryzys, z uwagi na totalny brak zgłoszeń na Przewodniczącego Rady.
(—) HM Queen af Konigreich af Voxland
Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
- Krzysztof Windsor • Stempel
-
OBYWATEL
REPREZENTANT
ODZNACZENIA
Przychylam się. Nie ma co zakopywać inicjatywy.Anastasia Windsachen pisze: ↑17 lis 2024, 01:04Niestety na to wychodzi. W państwie sztywnym prawnie lub sojuszu należałoby posiadać jakiekolwiek przepisy na taki wypadek, coś robić. Moja propozycja to nieruszanie obecnego stanu rzeczy przez i tak brak reakcji reszty delegacji. Gdy te się ożywią można będzie wrócić do tematu i myśleć nad przepisami, jakimiś zmianami... Szkoda by przez realiozę nasza organizacja upadła. Ma ona potencjał dla wszystkich...Robert Drenin pisze: ↑10 lis 2024, 22:47 Coś wydaje mi się, że chyba Przymierze Narodów może odnieść teraz pewnego rodzaju kryzys, z uwagi na totalny brak zgłoszeń na Przewodniczącego Rady.
HKH Konigprins, Prins af Dravsk
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
-
REPREZENTANT
ODZNACZENIA
Ja napiszę dość skrótowo, tak, też mnie dopadł real, bawmy się we współprace, a nie w porządkowanie kto i kiedy. Poprawmy statuty, by przewodniczenie miało władzę na dłużej, bo spotykanie się dla samego ich wyboru mija mi się z celem. Działajmy, a nie debatujmy kto mógłby przewodniczyć. Rozumiecie prawda?
Tu daję wolną rękę Frau Windsachen von Ribertrop, niech rządzi i 12 mcy, zna się na tym i popieram w 100%. Nie mniej poproszę o działanie, bo w przeciwnym razie PN będzie tylko ładnie opisaną wydmuszką.
Ku chwale działań!
Tu daję wolną rękę Frau Windsachen von Ribertrop, niech rządzi i 12 mcy, zna się na tym i popieram w 100%. Nie mniej poproszę o działanie, bo w przeciwnym razie PN będzie tylko ładnie opisaną wydmuszką.
Ku chwale działań!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
OBERHAUPT EDELWEISS