Ostatni post z poprzedniej strony:

Do wyboru są jeszcze poniedziałki, w które grany byłby puchar. Ale jego odpalenie to kolejny temat.
Ostatni post z poprzedniej strony:
Niestety już przyjęłam na mecz z @Artur Kardacz, zobaczymy, co to będzie bo zespół się zastałPavel van der Gibson pisze: 14 maja 2024, 11:18 Przy okazji, wysłałem zaproszenia na sparingi @Benjamin @Anastasia Windsachen @Kamiljan de Harlin, serdecznie zapraszam, gwarantuje dużo strzelonych bramek xd
A jednak znowu pojawiła mi się możliwość to kliknęłam. Niech chłopaki trenują.Anastasia Windsachen pisze: 14 maja 2024, 11:27Niestety już przyjęłam na mecz z @Artur Kardacz, zobaczymy, co to będzie bo zespół się zastałPavel van der Gibson pisze: 14 maja 2024, 11:18 Przy okazji, wysłałem zaproszenia na sparingi @Benjamin @Anastasia Windsachen @Kamiljan de Harlin, serdecznie zapraszam, gwarantuje dużo strzelonych bramek xd
23 sierpnia mamy ostatni mecz ligowy, 20 byłby ostatni pucharowy to by się akurat zgrało. Ewentualnie poczekać jeszcze tydzień to chyba dałoby by się by Puchar był 27 sierpnia (chociaż nie znam tutaj zasad x11).Pavel van der Gibson pisze: 15 maja 2024, 16:46 Termin spoko, chociaż zawsze można spróbować tak żeby finał był zwieńczeniem i ostatnim meczem w całym sezonie.
Rozstawienie zawsze przypadkowy?