Ostatni post z poprzedniej strony:
Niedźwiedź z piłką to dobry kierunek, jeśli chodzi o logo.
Moderator: Menadżer
Ostatni post z poprzedniej strony:
Niedźwiedź z piłką to dobry kierunek, jeśli chodzi o logo.W ten weekend nie, ale przyszły piątek tj. 26 kwietnia brzmi najrozsądniej by zrobić uroczyste zakończenie sezonu, po tym przysiąść do rozmów o kolejnym i no.Artur Kardacz pisze: 19 kwie 2024, 20:27 Czy z racji zakończenia sezonu, planowane jest jakieś wydarzenie? Gala rozdania nagród, czy coś w ten deseń.
Coś się postaram zdziałać, ale skoro widzę takie 2 głosy za propozycją @Pavel van der Gibson to coraz bardziej biorę ją pod uwagę.Kamiljan de Harlin pisze: 19 kwie 2024, 21:52 Niedźwiedź z piłką to dobry kierunek, jeśli chodzi o logo.![]()
A co to za manager? Być może znam.Anastasia Windsachen pisze: 20 kwie 2024, 15:21 Mogę zdradzić, że wczoraj znalazłam ciekawy darmowy manager, ale będę musiała go jeszcze przetestować. Wygląda obiecująco i jak coś, co mogłoby zastąpić X11 - może to być temat do naszych rozmów względem 2/3 sezonu.
Top Eleven 2024. Ale siadłam dzisiaj do testowania i przestał wyglądać obiecująco... Tak kompletnie offtopowo myślę, że gdzieś w tle mikronacyjnego światka piłki nożnej powinny trwać rozmowy o szukaniu nowego managera, który pozwala na więcej niż x11 i wygląda lepiej. Bo tak to mamy taką smutną stagnację przy tylko jednym i używanym od samego początku (teraz sprawdziłam i... ten menadżer ma tyle lat, co ja)Artur Kardacz pisze: 20 kwie 2024, 16:05A co to za manager? Być może znam.Anastasia Windsachen pisze: 20 kwie 2024, 15:21 Mogę zdradzić, że wczoraj znalazłam ciekawy darmowy manager, ale będę musiała go jeszcze przetestować. Wygląda obiecująco i jak coś, co mogłoby zastąpić X11 - może to być temat do naszych rozmów względem 2/3 sezonu.
Dzięki za info, tym bardziej proszę innych Menadżerów o informacje czy zostajecie, czy nie.Pavel van der Gibson pisze: 05 maja 2024, 20:50 Okazało się, że mam wolne miejsce, to jakby wam brakowało trenera, to coś tam mogę przejąć.