Historia Internetowa Królestwa Voxlandu

Instytut Humanistyczny skupia się na naukach poświęconych historii, archeologii, językoznawstwie, filologii, antropologii kulturowej. Dzieli się on na katedry: Historii, Archeologii, Antropologii Kulturowej.

Moderator: Kadra KUW

Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Re: Historia Internetowa Królestwa Voxlandu

Post autor: Anastasia Windsachen »

Ostatni post z poprzedniej strony:

Joahim von Ribertrop pisze: 22 sie 2025, 18:54
Anastasia Windsachen pisze: 22 sie 2025, 18:11 Dorzucam fora, które były w Winkulii. https://staatarkif.voxland.org.pl/forum_win
Kurna ale na tym forum jest syf. Zawsze wiedziałem że Novak namieszał jak cholera, ale na Matkę Prokrastynację...

Żeby nie było że marudzę bezkonstruktywnie, parę przykładów: dział Voxlandu w VI ZP tak naprawdę pochodzi z V ZP, zresztą podobnie jak Voxlandzki Okręg Wojskowy, Instytucje i Siły Zbrojne. Tak na szybko patrząc, pewnie syfu jest więcej.

W wolnej chwili będzie to trzeba zreorganizować pewno...
W ostatnim czasie wiem, że Bolek chyba reorganizował forum Winkulii i upraszczał strukturę. Być może to pozostałość tego. Tak czy siak myBB przyjemnym silnikiem nie jest do pracy i nie polecam.
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
Awatar użytkownika
Joahim von Ribertrop Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Joahim von Ribertrop »

Anastasia Windsachen pisze: 22 sie 2025, 18:56 W ostatnim czasie wiem, że Bolek chyba reorganizował forum Winkulii i upraszczał strukturę. Być może to pozostałość tego.
A, to Kir. To oczywiście, że zjebał. Pewnie zrobił to z premedytacją. Akt wrogości zbrodniczych Kirów przeciwko dumnemu narodowi Voxlandzkiemu!
Anastasia Windsachen pisze: 22 sie 2025, 18:56 Tak czy siak myBB przyjemnym silnikiem nie jest do pracy i nie polecam.
Wiem, miałem admina za Novaka. Straszne czasy.

Wgl nieironicznie najlepsze do pracy z działami i kategoriami było FluxBB. Wprawdzie system grup i uprawnień był tragiczny (jedna grupa na użytkownika, co za żart), ale działy i kategorie ogarniało się bardzo przyjemnie.
Obrazek
HM Joahim II, Konig af Voxland

But there's no sense crying
Over every mistake.
You just keep on trying
'Til you run out of cake.
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

Przynależności

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Joahim von Ribertrop pisze: 24 sie 2025, 01:23 Wgl nieironicznie najlepsze do pracy z działami i kategoriami było FluxBB. Wprawdzie system grup i uprawnień był tragiczny (jedna grupa na użytkownika, co za żart), ale działy i kategorie ogarniało się bardzo przyjemnie.
Zbyt przyzwyczajona jestem do phpBB. Jak dla mnie jest to narzędzie bardzo przyjemne choć mogłoby mieć kilka cech zmienionych. Np. przeciąganie uprawnień dla grup jak w myBB. Wgl w razie gdyby ktoś przeoczył - viewtopic.php?t=970
(—) HM Queen Mutter af Konigreich af Voxland

Prawo tutaj jest sprawą prostą, awantury będą karane chłostą :pixel_heart:

W razie wielkiej potrzeby i zauważalnego braku aktywności - proszę się dobijać na Discorda (ScreamingBlackCat), a z plikami na maila -> anastasiawindsachen@gmail.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Instytut Humanistyczny”